Yardım Arızalı 3060 tamir edilebilir mi?

sansi salvo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
Model HP 3060 12 gb. Sorunu şu ki sürücüleri kurunca görüntü vermeyi kesiyor. Sanırım vramlerde sorun var. Tamir oranı nedir? Veya tamir görmeden çözülecek bir sorun mu?

Model HP 3060 12 gb. Sorunu şu ki sürücüleri kurunca görüntü vermeyi kesiyor. Sanırım vramlerde sorun var. Tamir oranı nedir? Veya tamir görmeden çözülecek bir sorun mu?
chipde soğuk lehim olabilir geçen sıcak havayla 1050ti yaptım tabi idarelik bu reballing kesin çözüm 3060 için, iyi bir teknik servise gönder yapılır.

chipde soğuk lehim olabilir geçen sıcak havayla 1050ti yaptım tabi idarelik bu reballing kesin çözüm 3060 için, iyi bir teknik servise gönder yapılır.
[/QUOTE/]

Almama değer mi yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahmini masraf ne kadar olur hocam

Olur ama çok masrafı çıkacaksa veya çevrede güvenilir sağlam tamirci yoksa en iyisi arızalı şekilde satmak olur uğraşmaya değmez.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahmini masraf ne kadar olur hocam
en son 1500e yaptırmıştım şuan nedir bilmiyorum tabi yapan firmanın profesyonelliğine göre değişir.

Yaptırsam kullansam sizce kötü mü 3060 bu devirde? 1-2 sene idare eder mi Lol cs ets falan takılıyorum
iyi işçilikle sıfırdan farkı olmaz.
İstanbuldaysan Ensa Bilgisayar ile iletişime geç.

Yaptırsam kullansam sizce kötü mü 3060 bu devirde? 1-2 sene idare eder mi Lol cs ets falan takılıyorum
3060 yaptırmaya değer bir kart 12gb hemde eskiden çok kullanmıştım

ensaya gönderebilirsin kargo ile 2bine falan gelir sanırım bir ara sor firmaya

Hocam size tavsiyem ucuza halledenlerden uzak durun. İşinin hakkını alan Tamirci bulup yaptirmaniz olur. Ucuz işçilik kartınızı çöp edebilir. Hakkını emeğini alan adam özenerek severek yapar işini.

Geri