Honor 400 Pro 12 + 512 GB 32.199TL!

Oguzca17

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bir süredir takip ediyordum , şuan Vatan'da web özel %8 lik ek indirimle 32.199 a kadar düşüyor, ben çektim bir tane . İhtiyacı olan değerlendirebilir .

Link

kardom özellikleri iyi ama elinde kalır kardo kasa falan dandik yani ilk düşürüşte asker selamı verecek kardo haberin olsun

Avrupa cihazlarına 6 yıl destek verirken, tr cihazlarına 3 yıl güncelleme sunan büyük HONOR.

Honor 500 ne kadar olur acaba

Honor 500 ne kadar olur acaba
Honor 500 Çin'e özel diyorlar ama bakalım ne olacak, ayrıca Honor 400 serisinde de olduğu gibi Avrupa modeli çıkarsa özellikleri aynı kalmaz, her zaman Çin modelinden biraz daha az oluyor özellikleri ve kalitesi.

Avrupa cihazlarına 6 yıl destek verirken, tr cihazlarına 3 yıl güncelleme sunan büyük HONOR.
bölgesel kutulama yapıyorlar, ab de sadece kablo ve cihaz var. Tr cihazlarında sarj aleti, kablo, kılıf, ekran koruyucu dahil. Bütçeyi dengelemek için yapmışlardır diye düşünüyorum. Güncelleme mi yoksa dolu kutu mu diye sorsalar dolu kutu tercih ederdim. :kekw:

bölgesel kutulama yapıyorlar, ab de sadece kablo ve cihaz var. Tr cihazlarında sarj aleti, kablo, kılıf, ekran koruyucu dahil. Bütçeyi dengelemek için yapmışlardır diye düşünüyorum. Güncelleme mi yoksa dolu kutu mu diye sorsalar dolu kutu tercih ederdim. :kekw:
Dolu dolu kutunun içindekileri ayrı satın alırsın, güncelleme alabilir misin?

Dolu dolu kutunun içindekileri ayrı satın alırsın, güncelleme alabilir misin?
İnsanların şikayet ettiği de o ya zaten? Gerekli ekipmanı neden dışardan alıyorum diye kopuyor bu yaygara, niye ekstra masraf yapıyorum?
Aldın telefonu diyelim kutudan kablo ve telefon çıktı, sonrası maliyetleri hesaplayalım honor 400 özelinde. 100w muadil şarj aleti 2000 lira (kablo dahil) + şeffaf veya mat kılıf ortalama 300 lira + ekran koruyucu ortalama 250 lira = toplam 2550 lira. Ben niye ekstra 2000 3000 lira masraf yapıyorum? Eskiden bunlar çıkıyordu zaten.
3 yıl eksik güncelleme alsam nolur almasam nolur, benim kullanımımı etkileyen bir şey değil. Yıllarca güncelleme almayan telefon kullandım, android e bu gelmiş şu gelmiş umurumda olmuyor benim kullanıcı olarak. Yeni sürüm almamasının benim kullanımıma ciddi bir etkisi yok, zaten cihaz 3 4 yıla perte çıkacak. Demek istediğimi analatabilmişimdir umarım.

İnsanların şikayet ettiği de o ya zaten? Gerekli ekipmanı neden dışardan alıyorum diye kopuyor bu yaygara. Aldın telefonu diyelim kutudan kablo ve telefon çıktı, sonrası maliyetleri hesaplayalım honor 400 özelinde. 100w muadil şarj aleti 2000 lira (kablo dahil) + şeffaf veya mat kılıf ortalama 300 lira + ekran koruyucu ortalama 250 lira = toplam 2550 lira. Ben niye ekstra 2000 3000 lira masraf yapıyorum? Eskiden bunlar çıkıyordu zaten.
3 yıl eksik güncelleme alsam nolur almasam nolur, benim kullanımımı etkileyen bir şey değil. Yıllarca güncelleme almayan telefon kullandım, android e bu gelmiş şu gelmiş umurumda olmuyor benim kullanıcı olarak. Yeni sürüm almamasının benim kullanımıma ciddi bir etkisi yok, zaten cihaz 3 4 yıla perte çıkacak. Demek istediğimi analatabilmişimdir umarım.
Ben onu kastetmedim güncellemeyi tercih ederim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

140w ugreen adaptör ve kabloyu 900e aldım ayrıca gecen

Ben onu kastetmedim güncellemeyi tercih ederim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

140w ugreen adaptör ve kabloyu 900e aldım ayrıca gecen
Kampanya vs. ilgilenmiyorum, düz kullanıcı senaryosu yapıyorum telefonu aldın ve şarj aletine ihtiyacın var, mecbur alacaksın. Güncelleme işine bu kadar kafayı takmayın, bu cihazların kaliteli hizmet verebilecekleri ömür ortalama 3 4 yıl zaten, taş çatlasın 5 yıl olsun. Sonrasında güncelleme alıp almamasının bir esprisi yok, pazarlama stratejisi.

Geri