Gamepower saber basmama sorunu

Executhor

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar incehesap tan gamepower saber klavye almıştım. Ama klavyenin R tuşunda basmamazlik vardı. Bende hemen geri değişim olarak gönderdim. Ama klavyenin böyle bir sorunu olduğunu öğrendim. Şuan 13 gündür incehesap arıza değişim merkezinde. Yeni ürün gönderince yine böyle bir sıkıntı olursa eğer iade edebilir miyim? Yada yine böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?

Arkadaşlar incehesap tan gamepower saber klavye almıştım. Ama klavyenin R tuşunda basmamazlik vardı. Bende hemen geri değişim olarak gönderdim. Ama klavyenin böyle bir sorunu olduğunu öğrendim. Şuan 13 gündür incehesap arıza değişim merkezinde. Yeni ürün gönderince yine böyle bir sıkıntı olursa eğer iade edebilir miyim? Yada yine böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?
@Yasin Çelik

Saberlerde genel olarak böyle bir sorun var onlarca konu okudum bu sorunla ilgili bence iade edin ve g213 alın

Aga her hafta bunla ilgili 2-3 tane konu açılıyor vazgeçtim resmen klavyeyi almaktan :D

Arkadaşlar şuan incehesap ta klavye. Ama 13 gün oldu. İade edebilir miyim? Eğer yine bir sıkıntı varsa tabi.

Üfleyince geçiyor.

Herhangi bir klavye aklıma gelmiyor fakat o para g213'e verilmez suan o fiyatta mekanik alirsin daha iyi kullanıyorum şuan tuşları zor basıyor mesela temizledim şuan ö tuşu sert basınca algılıyor falan filan mekanik olması oyunlarda da daha çok avantaj sağlar

Herhangi bir klavye aklıma gelmiyor fakat o para g213'e verilmez suan o fiyatta mekanik alirsin daha iyi kullanıyorum şuan tuşları zor basıyor mesela temizledim şuan ö tuşu sert basınca algılıyor falan filan mekanik olması oyunlarda da daha çok avantaj sağlar
Öyle aman aman bir avantajı yok mekanik klavyenin
İlla alıcaksan bütçeyi biraz arttırıp allianware nin mekanik klavyesine bakabilirsin

Ben de kullanıyorum ve şu an bir sorun yok.
O kullanıma bağlı değişen bir şey.
Böyle ürünler alıp "Arkadaşlar 10 kere yazıyor ne yapayım?" diye soru sormak istiyolarsa buyursunlar.
Bu fiyata kaliteli mekanik yok.

Ben de kullanıyorum ve şu an bir sorun yok.
O kullanıma bağlı değişen bir şey.
Böyle ürünler alıp "Arkadaşlar 10 kere yazıyor ne yapayım?" diye soru sormak istiyolarsa buyursunlar.
Bu fiyata kaliteli mekanik yok.
Neden olmasın indirimden alsın ben memnum değilim 1-2 senedir kullanıyorum 3-4 aydır bu şeyi çekiyorum bende sorun çıktı bir kere vurduğum bile olmamıştır çok fazla oyun oynadığım için olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,992
Üyeler
188,194
Son üye
fatihK05
Geri