Öneri Anakart seçimim için yardım lütfen

Onur Altunay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
Arkadaşlar selam ben beyaz bir sistem topluyorum 7800x3d ve 9070xt olarak.
Anakart olarak atacağım ilk linkteki msi modeli alacaktım yalnız gönderim süresi 4-5 ay falan sürüyormuş. Almanyada alacağım. Atacağım diğer 2 linkteki modellerle ne farkı var hangisi daha iyi vs vs yorumlayın lütfen veya amazon.de adresinden alternatif bulursanız çok sevnirim. Çok teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar selam ben beyaz bir sistem topluyorum 7800x3d ve 9070xt olarak.
Anakart olarak atacağım ilk linkteki msi modeli alacaktım yalnız gönderim süresi 4-5 ay falan sürüyormuş. Almanyada alacağım. Atacağım diğer 2 linkteki modellerle ne farkı var hangisi daha iyi vs vs yorumlayın lütfen veya amazon.de adresinden alternatif bulursanız çok sevnirim. Çok teşekkürler şimdiden.

Hocam x870e anakart bak. x670 alma. Usb ve m2 ssd hızında farklılıklar mevcut pcie gen 5 + nvme desteği var. Diğer sorduklarını unut gitsin.

Aşağıdaki sayfada beyaz renk de var. Al geç

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar. Bu akşam gaming gecesinde bakalım güzel indirim olursa yapistirirsin
gaming gecesi amazon almanyada var mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk attığımdan da iyi mi bu? çünkü galaxusta denk geldim aynı fiyata 3-4 günde teslim ediyorlar. Aradaki farka değmezse msi olanı alayım.

X870E wifi hangi marka bulursan al hocam.

ilk attığımdan da iyi mi bu? çünkü galaxusta denk geldim aynı fiyata 3-4 günde teslim ediyorlar. Aradaki farka değmezse msi olanı alayım.

Bütçen nedir ?

200-250 euro civarı olursa çok iyi olur hocam
Sen yurtdisinda mi yaşıyorsun?
X870E en güncel anakartlar Amd tarafında şu an. Buradan sonrası senin tercihin. Asus, Msi,Gigabyte üzmez.
Ben beyaz topluyorum diye indirimde Gigabyte X870E Aorus Elite Ice Wifi7 almıştım.

Sen yurtdisinda mi yaşıyorsun?
X870E en güncel anakartlar Amd tarafında şu an. Buradan sonrası senin tercihin. Asus, Msi,Gigabyte üzmez.
Ben beyaz topluyorum diye indirimde Gigabyte X870E Aorus Elite Ice Wifi7 almıştım.
Berlindeyim hocam üniversite okumak için. Teşekkürler bilgilendirme için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri