owerlord1211
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Doğru vida değil o sanki veya yamuk sıkılmış. Önce işlemciyi soğutucuyu monte et kasayı sonra tak bence.Dostlar merhaba b850m plus wifi anakartımı a31 kasaya yapıyorum ancak bazı vidalar sanki tam oturmadı sizin düşünceniz nedir
Kasadan çıkan en küçük olan vidalar anakarta bir tik büyüğü ekran kartinaDostlar merhaba b850m plus wifi anakartımı a31 kasaya yapıyorum ancak bazı vidalar sanki tam oturmadı sizin düşünceniz nedir
Bu vidalardan var hocam çok fazla var bu kullandıklarımda tam 8 adet varVidaların dişleri bana farklı gibi geldi aynı vida olmayabilir o yüzden oturmamış olabilir .
Kasadan çıkan en küçük olan vidalar anakarta bir tik büyüğü ekran kartina
Doğru vida değil o sanki veya yamuk sıkılmış. Önce işlemciyi soğutucuyu monte et kasayı sonra tak bence.
Evet kucuk yuvarlak bombeli bi vida olacak bu resimdeki gibiBu vidalardan var hocam çok fazla var bu kullandıklarımda tam 8 adet var
Teşekkürler hocam bunlarmış şimdi hepsi tam oturdu yanlış olanların bir tanesi cpu girişinin yanındaki vida düştü bulamadım umarım sorun çıkarmaz hâlâ arıyorumEvet kucuk yuvarlak bombeli bi vida olacak bu resimdeki gibi
Hocam şu konuda fotoğrafları atılan vidalar için verdiğim cevaba bakarsanız hangi vida ne için anlayabilirsiniz. Konunuza ekleyeyim belki görüp faydalanan olur:Teşekkürler hocam bunlarmış şimdi hepsi tam oturdu yanlış olanların bir tanesi cpu girişinin yanındaki vida düştü bulamadım umarım sorun çıkarmaz hâlâ arıyorum![]()
Siz zaten doğrusu vidayı bulmuşsunuz.Teşekkürler hocam bunlarmış şimdi hepsi tam oturdu yanlış olanların bir tanesi cpu girişinin yanındaki vida düştü bulamadım umarım sorun çıkarmaz hâlâ arıyorum![]()