ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 alınır mı

Keşke baska biseye indirim yaptırsaymış abdullah bu ürün haftalardır amazonda 8674₺ zaten ve 9 taksit.

Monitör özellikler acısından iyi ama renk performansı giris seviyesinde. Renkler çok önemli değilse alınabilir.

Ben sipariş verdim direkt şimdi araştıracağım duruma göre iptal ederim

Keşke baska biseye indirim yaptırsaymış abdullah bu ürün haftalardır amazonda 8674₺ zaten ve 9 taksit.

Monitör özellikler acısından iyi ama renk performansı giris seviyesinde. Renkler çok önemli değilse alınabilir.
Benim için görsel önemli hocam, çok fazla FPS oynayan birisi değilim, daha çok mmorpg ve hikayeli oyunlar. O zaman bunu pas geçeyim :)

Benim için görsel önemli hocam, çok fazla FPS oynayan birisi değilim, daha çok mmorpg ve hikayeli oyunlar. O zaman bunu pas geçeyim :)
Görsel önemliyse bu monitör pek mantıklı değil. Vasat değil ama 2-3k pahalı olanları daha iyi.

Merhaba arkadaşlar,
Donanımarşivinin paylaştığı bu monitör bu fiyatlardan alınır mı yoksa benzer/yakın fiyatlara daha kaliteli bir 2k monitör alınabilir mi?

merhaba,

VX2758A-2K-PRO-3 27"

monitörü 2 gündür kullanıyorum amazondaki bazı yorumlarda oldukca fazla ölü pixel sorunu belirtilmiş olsada benimkinde böyle bir problem yok, görüntü kalitesi tepkime süresi ve akıcılık oldukça tatmin edici olsada, OSd menüsünden 1ms modunu açınca görüntü bayağı kararıyor. ayrıca monitör olarakta parlaklık ve renk tonları hoşuma gitmedi,

ASUS 27" VG278QF 165hz monitörümü yaklaşık 4 senedir kullanıyorum çok memnundum şuan aldığım yeni monitörü ana ekran olarak eskisinide yan ekran olarak kullanıyorum ve yan yana bakıncada çok net olarak farkettim ki viewsonic monitörün kağıt üzerinde özellikleri iyi gibi gözüksede gerçekten çok soluk ve parlaklığı düşük.

ayrıca dediğim gibi 1 ms modunu veya farklı görüntü modlarına alınca parlaklık dahada düşüyor. ben en canlı renkleri gösterdiği için tüm görüntüleri natural modda kullanıyorum. panel fast ips olarak geçmesine rağmen kullananlar bilir TN panel hissi veriyor görüntü olarak. hatta şöyle bir detay vereyim asus monitörümle renkleri eşitlensin diye asusun parlaklığını %60a viewsonici %100de kullanıyorum biri diğerinden parlak olması can sıkıyor.

dediklerim bu şekilde fiyatına göre yinede iyi bir ürün 2k 240hz bir panel için taksit seçenekleri ve fiyatı güzel bu dediklerimi göz önünde bulundurabilirsiniz. ben iade etmeyi düşünmüyorum

240hz şart değilse view yerine en kotu bu alınmalı. limk 6taksit var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 taksit daha canlı renk isterseniz asus 11k link
KTC NİN 300Hz modeli asus dan daha iyi, ktc markası sizin icin sorun değilse onu alabilirsiniz

ürünü ağustos ayında amazondan satın alıp bir hafta kadar kullandım ve iade ettim. parlaklığı az bir monitör. onun dışında sorunsuz ürün

Bu monitör daha iyi olurmu hem 6 taksit var her karta
Fırsat: MSI 27" MAG 274QRFW Gaming Monitör, Flat, WQHD, 16:9, Rapid IPS 180HZ 1MS Freesync, Pivot, Beyaz https://amzn.eu/d/gdtwUs4

Geri