5070 7800X3D SİSTEM TOPLAYACAĞIM

Reaksiyon skoru
13
tek tek alınca çok pahalı ama ben öylesine bir parça istemiyorum her sey iyi olmalı ne diyosunuz
PARÇALAR ŞU ŞEKİLDE
işlemci
işlemci soğutucu
ekran kartı
anakart
2 adet ram
kasa
psu
ssd
ne diyonuz

tek tek alınca çok pahalı ama ben öylesine bir parça istemiyorum her sey iyi olmalı ne diyosunuz
PARÇALAR ŞU ŞEKİLDE
işlemci
işlemci soğutucu
ekran kartı
anakart
2 adet ram
kasa
psu
ssd
ne diyonuz
sahsen 7800x3d ye o sogutucuyu almazdim bende 7800x3d ve 5070 li sistem dizdim gamepower marka 360mm sivi sogutucu ile kullaniyorum ortalama 50 ile 70 arasi gidip geliyor

PARÇALAR ŞU ŞEKİLDE
işlemci
işlemci soğutucu
ekran kartı
anakart
2 adet ram
kasa
psu
ssd
ne diyonuz
Genel olarak iyi parçalar, SSD olarak 990 pro almanı tavsiye ederim, Evo Plus yerine ya da indirim yakalayıp bunlardan herhangi biri: kc3000, kingston renegade, msi m480 pro, wd black falan.
PSU da kendisi beyaz ama kabloları siyah eğer beyaz diye seçtiysen ve pahalı bence.

Genel olarak iyi parçalar, SSD olarak 990 pro almanı tavsiye ederim, Evo Plus yerine ya da indirim yakalayıp bunlardan herhangi biri: kc3000, kingston renegade, msi m480 pro, wd black falan.
PSU da kendisi beyaz ama kabloları siyah eğer beyaz diye seçtiysen ve pahalı bence.
evet beyaz sandım kablolarını sen nerden gördün siyah olduğunu

PARÇALAR ŞU ŞEKİLDE
işlemci
işlemci soğutucu
ekran kartı
anakart
2 adet ram
kasa
psu
ssd
ne diyonuz
ekran kartını değiştirip almak daha mantıklı o kart pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç