TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

efeklnc

80+
Reaksiyon skoru
82
CPU
21
GPU
72
ANAKART
14
SIVI SOĞUTUCU
9
RAM
15
PSU
10
KASA
9
SSD
8

Son düzenleme:
CPU
GPU
ANAKART
SIVI SOĞUTUCU
RAM
PSU
KASA
Sağlam Bi sistem Hocam Ramleri Cl30 Tercij Edebilirsiniz Onun Dışında Süper

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kasa efsane beyazı var bende, yeni toplamıştım lakin siyahın fiyatı saçma 9k verilmez beyaz tercih edin veya bekleyin belki stoktan dolayı 9k olmuştur normali 6k. Bütçe de belirtin forumdaki arkadaşlar belki öneri sunar. Sıvı soğutucu daha fp bir öneri vs gibi
kasa linkte 7 görünüyordu bi bakiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.webp

Kasa efsane beyazı var bende, yeni toplamıştım lakin siyahın fiyatı saçma 9k verilmez beyaz tercih edin veya bekleyin belki stoktan dolayı 9k olmuştur normali 6k. Bütçe de belirtin forumdaki arkadaşlar belki öneri sunar. Sıvı soğutucu daha fp bir öneri vs gibi
bütçe 155 160 civarı

2 bin lira çok sıkıntı olmaz ama 9k ya daha iyi kasa varmıdır sizce
Yani vardır belki lâkin ben bunu çok beğendim kasaya project zero uyumlu anakartım da var ekran kartını da MSI aldım güzel durdu ama kasa 9 etmez bence nihai karar sizin.

Yani vardır belki lâkin ben bunu çok beğendim kasaya project zero uyumlu anakartım da var ekran kartını da MSI aldım güzel durdu ama kasa 9 etmez bence nihai karar sizin.
anladım teşekkürler bakayım biraz

Sistem güzel gözüküyor, hayırlı olsun güle güle kullanın.

Kasa için link vereyim : https://www.gaming.gen.tr/urun/6018...-cam-usb-5-0-atx-mid-tower-siyah-gaming-kasa/
hah çok teşekkürler

akakçenin sorunuymuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri