TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

meg core liquid s360 seçtik
yenı herhalde ya da meg serısı oldugu ıcın tr de cok bılınıyordu ya da ben bılmıyorum ama ıyı guzel kronıklı model secmemıssınız

kartı da gamıng trı sec sıstem cok ıyı olur

ŞU FİYATTAN 32 GB 6000 30 ALMAYIN ARTIK LÜTFEN.
başka fiyata yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada psu yu
buna bakarak seçmiştim doğruluk payı ne kadar sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu project zero değil ki bağlantılar önde project zeronun bağlantıları arkada olur

B850 olanı kullanıyorum

Bunlar project zero
b850 olanı seçtim

Enermax DFX modeli güzel bir güç kaynağı 1350W'lık modelini kullanıyorum ama sistem %20 yüke girdiğinde dust free olayı yüzünden fan 10-15 saniye ters yönde yüksek rpm dönüyor, yani biraz kulak tırmalıyor, bunu göz önünde bulundurup almanız da fayda var.

Enermax DFX modeli güzel bir güç kaynağı 1350W'lık modelini kullanıyorum ama sistem %20 yüke girdiğinde dust free olayı yüzünden fan 10-15 saniye ters yönde yüksek rpm dönüyor, yani biraz kulak tırmalıyor, bunu göz önünde bulundurup almanız da fayda var.
raijintek kalsamı diye düşünüyorum güzel demişlerdi

CPU
21
GPU
72
ANAKART
13
SIVI SOĞUTUCU
9
RAM
15
PSU
8
KASA
9
SSD
8
Corsair 3500x kasa psu bundle al 850 watt rm850e psu var içinde gayet güzel geniş kasa ayrıca pz btf destekli

Corsair 3500x kasa psu bundle al 850 watt rm850e psu var içinde gayet güzel geniş kasa ayrıca pz btf destekli
hocam bu kadar şeyi msi seçtikten sonra kasa da msi olsun istiyorum ya teşekkür ederim öneri için, psu da da raijintek kalıcak büyük ihtimalle

CPU
21
GPU
72
ANAKART
13
SIVI SOĞUTUCU
9
RAM
15
PSU
8
KASA
9
SSD
8
Çok güzel sistem ben de bi yakınını dizdim kasa da benle aynı istersen fotoğrafını atayım mükemmel bir kasa valla

CPU
21
GPU
72
ANAKART
13
SIVI SOĞUTUCU
9
RAM
15
PSU
8
KASA
9
SSD
8
10 numara sistem de bu sisteme x serisi bir anakart çok daha iyi olurdu. Anakartın pcie 5.0 özelliği var mı baktınız mı?

CPU
21
GPU
72
ANAKART
13
SIVI SOĞUTUCU
9
RAM
15
PSU
8
KASA
9
SSD
8
Psu u 7000 küsüre satan satıcıdan mı alcan 9 bin olan mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri