İki laptop arasında kaldım

bugra7768

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
arkadaşlar oyun oynamak için laptop alacağım. bu ikisi arasında kaldım rtx4050 li olanın garantisi bitmiş, rtx3050 li olanın daha 1.5 sene garantisi var. normalde takılmam garantiye de bunların anakart yakma ihtimali var 2 sene boyunca yakmamış rtx4050 li şimdi yakma ihtimali var mıdır o riske girilir mi, yoksa rtx3050 mi almalıyım?

ilkinin garantisi yeni bitmiş garanti olsa tercih edilebilir 2. nin daha 18 ay ı varmış
aralarındaki dlss farkı senin için önemli değilse ikincisi alınabilir gibi

ilkinin garantisi yeni bitmiş garanti olsa tercih edilebilir 2. nin daha 18 ay ı varmış
aralarındaki dlss farkı senin için önemli değilse ikincisi alınabilir gibi
dlss de çok önemli aslında da şimdi 4050 liyi alsam bi anakart yaksa baya masraf açar en iyisi 3050 yi alayım kafam rahat etsin

ekran kartı watt değerini sormayı unutma yüz yüze görüşme imkanın varsa bi test et bence
lenovoların yüksek diye biliyorum, normalde yüzyüze laptop alacaktım da benim burda adam akıllı laptop olmadığı için o ikisinden birini param güvende ile alacağım

Lenovo hem özellik hem de pcb kalitesi olarak daha mantıklı

4050 olan pardon, diğeri lenovo kalitesinden uzak gibi dikkatimi dahi çekmemiş :)
bende onu almak istiyorum da bunlarda düşük de olsa anakart yakma ihtimali var 3050 olanı alırsam garantisi var garantide yaptırılır 4050 de garanti yok kendim parayla yaptırmak zorundayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri