İşyerinde kullanmalık amd apu işlemci önerisi gerekli

Trabzonlu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Eczanem için 5600g alacaktım ama alternatif varsa değerlendirmek isterim
sadece google sekmelerinde iş yapacak
Oyun felan yok yani
A520 anakart ile 16 ram ile kullancağım

Oyun felan yok yani
5600g iyi baskan da yine bence fazla kaçar ikinci el 1000-2000 aralığında am4 kullanımına uygun işlemci çözersin her türlü

5600g iyi baskan da yine bence fazla kaçar ikinci el 1000-2000 aralığında am4 kullanımına uygun işlemci çözersin her türlü
5600g buldum aldım 6500₺ ye ama adam pinleri ezik 5600 yollamış onu iade ediyorum şimdi
Çok gelir gibime geldi benimde sadece ofis olacağı için ama alternatif aklıma pek gelmedi model apu kısmında pek bilgim yok

5600g buldum aldım 6500₺ ye ama adam pinleri ezik 5600 yollamış onu iade ediyorum şimdi
Çok gelir gibime geldi benimde sadece ofis olacağı için ama alternatif aklıma pek gelmedi model apu kısmında pek bilgim yok
6500 de çok cidden ve hocam bakıyorum simdi sizin icin sahibindensen

Hocam param güvende ile alırsan bir sıkıntı çıkmaz sorunluysa anında iade edersin baktım da adam akıllı işlemci yok apu olarak ryzen 5 5600gden
Önerim şunu 100-200 pazarlıkla alman gayet yeterli olur ama yine sen bilirsin başkan
Fiyat iyiymiş gün içinde bede bi bakayım bari.
3200g yada 3400g nasıl acaba iş yaparmı

Oyun felan yok yani
İkinci elden 3200G ya da 3400G falanda işini görür diye düşünüyorum hocam. Kardeşimde 3400G'li APU sistem var. Gayet işini görüyor.

iş yapar yani chromede bir kaç sekme açmaktan başka bir şey için kullanmayavaksan
Yani grafik kartı gerektiem bişi yok chromeda max 7-8 sekme
Bide 2005 lerden kalma bir eczane proframı -medula eczane- yazarsanız görebilirsiniz hala aynı arayüz 😂

Bide 2005 lerden kalma bir eczane proframı -medula eczane- yazarsanız görebilirsiniz hala aynı arayüz 😂
gayet işinizi görür o zaman hocam ryzen 5 5600g gibi uçmaya hiç gerek yok boşa masraf olur

Büyük masraf bunlar biz Core 2 Duo 4GB RAM ve anakarta gömülü grafik birimi ile devam valla 😁

Bir de neden AMD düşündünüz ki intelin her işlemcisinin APU versiyonu var AMD o konuda çok kısıtlı.

Geri