Yardım Msi pro b650s boot sorunu

Tritient

80+
Reaksiyon skoru
80
başlıktaki anakarta sahibim, ilk aldığımda bu sorun yoktu son 6 aydır bilgisayarı kapattığımda çok zor açıyorum sürekli kırmızı ve sarı ışık yanıyor (cpu, ram). msi ile iletişime geçtim ve son dedikleri bios sürümüne güncelledim sorun yine devam ediyor. anakartı incehesaptan 2024te almıştım. değişim yaparlar mı?

Ekler

• 1000059449.webp
    1000059449.webp
    268.3 KB · Hit: 10
başlıktaki anakarta sahibim, ilk aldığımda bu sorun yoktu son 6 aydır bilgisayarı kapattığımda çok zor açıyorum sürekli kırmızı ve sarı ışık yanıyor (cpu, ram). msi ile iletişime geçtim ve son dedikleri bios sürümüne güncelledim sorun yine devam ediyor. anakartı incehesaptan 2024te almıştım. değişim yaparlar mı?
+++ olarak pc açıkken resete bastığım zaman boot sorunu olmuyor.

Expo açık mı

cpu ve ram haberleşemiyor gibi cpu kırmızı, ram sarı yanıyor gördüğüm kadarıyla. tek ram bırakıp farklı slotlarlarda deneyin.

bios sıfırlayıp deneyin
flash bios yaptım açılmadı kapatıp tek slot ramle denedim yine olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantiye yollayacağım bıktım artık 😀

Son düzenleme:
++ incehesaptan almıştım, servisi servispoint miş. Güncellemeleri buraya yazacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

++ incehesaptan almıştım, servisi servispoint miş. Güncellemeleri buraya yazacağım
Bugün ankaradan kargoladım, bakalım inşallah 1 ayda değil hızlıca bakarlar

Bugün itibariyle anakart ServisPoint'e ulaştı. Servis hakkında bilgi için arattığım zaman pek iç açıcı yorumlar görmedim. Umarım sıkıntı çıkartmazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri