🔥İndirim Ryzen 5 7500F - 5070 Sistem 43.799 TL

sadece kasa psu eşşek. Yani fp fiyat ise alınır kasa psu değiştirilir
eşşeğe 40k lık bileşen yinede emanet edilmez, alacak varsa kesin kasayı değiştirsin veya farklı psu alsın
bunu alan donkey
Eşşek markasının dahil olduğu ürünleri görünce bir sorguluyorum çok güvenilir gelmiyor

O zaman gerek yok😅
Sesinizi duyup kasayı Segotep yapmışlar.

çalışma saati ve çalışma koşullarından dolayı indirimleri hep kaçırdım.aktif şuan indirimde 5060ti Li veya 5070 Li hangi sistemler var dostlar bütçe Max. 55k

+1010₺ ile 1TB 990 Evo alın

Sistem parasına göre iyi bence. Rami 5500tl ile 6000mhz cl38 32gb yapın. Ssd'yi ileride 2tb takar değiştirirsiniz.

Alanlar 990 evoyu kaçırmasın fiyatı yanlış girilmiş kesin. 1tb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orta kalite iş görür
ssd 1 tb yaptım akbank 1500 chip para var 3 ay taksitle almam mantıklı mı daha iyi sistem gelir mi sence gelirse ne kadar fark olur bi de az onceki vatan mı daha mantıklı yoksa bu mu 5070li

ssd 1 tb yaptım akbank 1500 chip para var 3 ay taksitle almam mantıklı mı daha iyi sistem gelir mi sence gelirse ne kadar fark olur bi de az onceki vatan mı daha mantıklı yoksa bu mu 5070li
Risk işi biraz, şimdi bu önümüzdeki Cuma global olarak kara/efsane Cuma olarak geçen geleneksel bir indirim günüdür, daha iyisi olur mu olmaz mı onu bilemeyiz tabi. Ama yeni yıl zamları gelmeden almak lazım ne alınacaksa

Bak bu sistemin 500gb hali en en en iyi halde 39999TL ye satar. O da çok düşük bir ihtimal. Sen yaklaşık 43K ya alıcaksın (Chip para dahil) 3k için kumar oynar mısın (Ayrıca 500gb yerine 1tb alıyorsun aradaki fiyat farkı 2k ya denk geliyor)

Ayrıca taksit

40k ya çıksa ssd yükseltsen 42k yapar aradaki fark çok az bence riske değmez.

Geri