❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Küçük bir taktik vereyim biraz geç oldu ama bir daha bu şekilde yapın. Ödeme kısmında havaleyi seçin daha sonra parayı göndermek için 24 saat vaktiniz var. Kredi kartı vs girmenize gerek yok hızlı ve basit.
Aldım Ağa gelip kurarsam sana ulaşıyorum jdifoehdhrksnduBmjSurb(yanlış yazmışım)

Rekabet keyifsiz olmaz sen uğraşmaktan sıkıldın gibi duruyor.
Yok, koca bir ülkenin ucuza sistem aldığı konsepti ben kurdum stok bittiğinde karşılığında "hakaret" duyuyorsam yapmam. Bu sistemde bile stok 200 değil 5 yalan söylüyorlar diyen müptezeller var.

Yok, koca bir ülkenin ucuza sistem aldığı konsepti ben kurdum stok bittiğinde karşılığında "hakaret" duyuyorsam yapmam. Bu sistemde bile stok 200 değil 5 yalan söylüyorlar diyen müptezeller var.
Masaya vurdun reis malzemeyi :D

Daha iyisini yapsanıza hadi bekliyoruz kuruduk onu da almayı deneyelim :kekw: #VATAN #sinrji #pch #NASA

12500 kisi girmis siteye beyler vaoooovv

Senin bileceğin iş tabikide 3 5 tane sistem kaçırdığı için haset duyan çocuk yüzünden yarıştan uzak durmak tatsız oluyor.

Aldım ama kuruluma çok üşeniyorum, ufak bir farkla satarım muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,422
Üyeler
187,508
Son üye
MrLeblebi19
Geri