Yeni kasam için fan önerisi

Fhummox

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
9999
İşlemci:9800x3D
Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360mm A-RGB
Kasa: Nzxt H9 Flow 2023

Elimde sıvı soğutucu ile birlikte gelen 3 adet Arctic P12 Pwm Pst A-RGB mevcut ve radyatör kısmında montajlı. Mümkünse onları değiştirmek istemiyorum. 3 üst(egzoz) 3 ön 3 alt 1 arka(egzoz) toplamda 10 adet A-RGB fan kullanmayı düşünüyorum. Ekte göründüğü üzere üst ön ve alt 140mmye kadar destekliyor. Arka egzoz fan için 120mm desteği mevcut.

Sizden A-RGB fan önerisi bekliyorum. A-RGB'lerin senkron çalışması benim için önemli.

Ekler

• CM-H92FW-01-ftr4.webp
    CM-H92FW-01-ftr4.webp
    20 KB · Hit: 32

Elimde sıvı soğutucu ile birlikte gelen 3 adet Arctic P12 Pwm Pst A-RGB mevcut ve radyatör kısmında montajlı. Mümkünse onları değiştirmek istemiyorum. 3 üst(egzoz) 3 ön 3 alt 1 arka(egzoz) toplamda 10 adet A-RGB fan kullanmayı düşünüyorum. Ekte göründüğü üzere üst ön ve alt 140mmye kadar destekliyor. Arka egzoz fan için 120mm desteği mevcut.

Sizden A-RGB fan önerisi bekliyorum. A-RGB'lerin senkron çalışması benim için önemli.
soğutucuya bağlı 3 fan var ise neden 10 tane gerekli ki 3 dikey yana 3 alta 1 tane de egzoz gerekmez mi radyatörde 3 tane var zaten sınırı 10 zaten

soğutucuya bağlı 3 fan var ise neden 10 tane gerekli ki 3 dikey yana 3 alta 1 tane de egzoz gerekmez mi radyatörde 3 tane var zaten sınırı 10 zaten
Soğutucuya bağlı olanlarla birlikte toplam 10 fan düşünüyorum. Değiştirmem gerekirse 10 adet satın alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeye bak sistem diziyoz o paraya biz
Hocam bütçeyi öylesine yazdım aslında daha uygun denk getirirsem alırım. Ekipmanlar pahalı olunca 3-5 gözüne görünmüyor

Soğutucuya bağlı olanlarla birlikte toplam 10 fan düşünüyorum. Değiştirmem gerekirse 10 adet satın alacağım.

Hocam bütçeyi öylesine yazdım aslında daha uygun denk getirirsem alırım. Ekipmanlar pahalı olunca 3-5 gözüne görünmüyor
https://www.gaming.gen.tr/urun/764144/thermalright-tl-m12q-argb-120mm-kasa-fani/ düzü
https://www.gaming.gen.tr/urun/764186/thermalright-tl-m12qr-argb-120mm-reverse-kasa-fani/ tersi

bunu önerebilirim geçtiğimiz aylarda da öneren ve foto atan vardı ama tercihler kişiseldir

Masrafı düşürüp arctic marka satın alsam öneriniz ne olur? Şuanda elimde 3 adet mevcut

Masrafı düşürüp arctic marka satın alsam öneriniz ne olur? Şuanda elimde 3 adet mevcut
sadece lian li önermem reverse ve düz de tipi değişiyor rgb renkleri uyuz ediyor deniyordu onun dışında bilgim yok bunu önerilenler çok görüyorum die önermiştim ama arctic zaten uzmanlığı soğutma die biliyorum pişman olman gibi ses testleri daha önemli bence fandan ziyade

bunlardan alabilirsin hocam set halinde çok uyguna geliyorlar

Yukarıdaki Thermalright fanları kullanıyorum. Hem sessiz, hem şık hem de tek kablo ile çalışıyor. Tavsiye ederim

Corsair RS120 benimde çok hoşuma gitmişti. Fan konusunda aslında kafamda soru işaretleri var. Radyatör kısmındaki fanlar için statik basınçlı öneriliyor. CFM değeri önemli vs. Fan seçiminde nelere dikkat etmem lazım? Çok fazla seçenek var. 6 tane hava girişi için 4 tane de egzoz fan kullanacağım mantıklı mı?

Corsair RS120 benimde çok hoşuma gitmişti. Fan konusunda aslında kafamda soru işaretleri var. Radyatör kısmındaki fanlar için statik basınçlı öneriliyor. CFM değeri önemli vs. Fan seçiminde nelere dikkat etmem lazım? Çok fazla seçenek var. 6 tane hava girişi için 4 tane de egzoz fan kullanacağım mantıklı mı?
Ben sıvı soğutmanmın fanlarını da Thermalright ile değiştirdim, görsel bütünlük olsun diye.

Tek kablo derken tek 3 pin giriş mi kullanıyor cahilliğimi mazur görün :D
Üç fan birbirine geçmeli, Lian Li nin fanları gibi. 3 ünü birleştirdikten sonra en sondaki fanın yanına kablo geçmeli takılıyor. Tek fanla 3 ünün hem fan hızını hem argb sini kontrol ediyosun. Kablo kalabalığı olmuyor anlayacağın

Geri