Arkadaşlar bu rami almayı düşünüyorum sistem toplarken Hynix çip varmış sanırım CL 15 ve 3600 MHz’e rahat bir şekilde overclocklayabilirmiyim ? @RevDeisDou @crazyreign
Kaça garanti veririz3600 MHz CL15 olur mu bilmem, denemeden göremeyiz.
3533 MHz CL15 yapılıyordu aslında, @malleo yapmıştı. (Hep etiketliyorum kusura bakmaKaça garanti veririz
Yok ne kusuru hocam3533 MHz CL15 yapılıyordu aslında, @malleo yapmıştı. (Hep etiketliyorum kusura bakma.)
3600 MHz CL15 de yapılabilir belki ama dediğim gibi tam gelsin o zaman deneriz.
3400’de okey ya ama 3600 olsa daha güzel olurdu tabiiYok ne kusuru hocam3533 diyemiyorum ben ona ya. Çok temiz çalışmamıştı. 3400 diyelim
![]()
3533 MHz CL15 yapılıyordu aslında, @malleo yapmıştı. (Hep etiketliyorum kusura bakma.)
3600 MHz CL15 de yapılabilir belki ama dediğim gibi tam gelsin o zaman deneriz.
Peki overclock potansiyeli daha fazla olan ram öneriniz var mıYok ne kusuru hocam3533 diyemiyorum ben ona ya. Çok temiz çalışmamıştı. 3400 diyelim
![]()
Ya overclock'u pek takma bence, RAM'in kendisi çok hoş, görünüşü cidden aşırı iyi.Peki overclock potansiyeli daha fazla olan ram öneriniz var mı
Evet bencede ramler çoook güzel fakat overclock mevzusuna meraklıyım (birazda korkum var tabii :d) o yüzden öyle bir öneri istemiştimYa overclock'u pek takma bence, RAM'in kendisi çok hoş, görünüşü cidden aşırı iyi.
Olduğu yere kadar overclock yaparsın.
Overclock yapacaksan Ballistix Tactical Tracer RGB al, Micron E-die D9VPP çip var, 3600 MHz CL14-20-12-12-32-55 yaptım 1.48 V ile.Evet bencede ramler çoook güzel fakat overclock mevzusuna meraklıyım (birazda korkum var tabii :d) o yüzden öyle bir öneri istemiştim![]()
Hocam görmüştüm bu konuyu daha önce zaten az önce baktım stokları tükenmiş ramin,Corsair'in Vengeance RGB PRO’ya da bir bakayımOverclock yapacaksan Ballistix Tactical Tracer RGB al, Micron E-die D9VPP çip var, 3600 MHz CL14-20-12-12-32-55 yaptım 1.48 V ile.