🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

sağol.
sorma
ben geçen s9 aldım amazondan hatırlarsınız 17 e. kardeşim el koydu aldı gitti tableti:) dandik ipad le huwei 11.5 a kaldım tab oled ekrandan sonra içim daraldı. s11 alacaktım sıfır ama ekran ufak kalıyor ultralarda 40 bin lira birde çok aşırı büyük. s11 in 12.5 ekranı olsa keşke . bakalım nasıl gelecek ..
Kime yar oldu diye günlerce f5 yaptım. Size de yar olmamış 😁

cloud 3 merak ettim incelemerine baktım nedense çok basit tuhaf geldi bu kadar para verilmez gibi :kekw:
Ben hem kablolu hem kalbosuzunu deneyimledim malzeme kaliteleri aynı ama ses kaliteleri birbirinden çok farklI
cloud 3 kablosuz cloud 2 kablosuzdan bile iyi değildi. Cloud 3 kablolu ise ikisinden de iyi halen kullanıyorum. Sebebine hiç bakmadım

Ben hem kablolu hem kalbosuzunu deneyimledim malzeme kaliteleri aynı ama ses kaliteleri birbirinden çok farklI
cloud 3 kablosuz cloud 2 kablosuzdan bile iyi değildi. Cloud 3 kablolu ise ikisinden de iyi halen kullanıyorum. Sebebine hiç bakmadım
ben kablolu kullanmaya tövbe ettim ıhh yaşattığı problemlerden dolayı :kekw:

Kime yar oldu diye günlerce f5 yaptım. Size de yar olmamış 😁
içime oturdu
gittim micro sd kart aldım 2 tane 512 lik hikvision. emülatörleri romları es-de yükledim inan pc emülasyonu hızında 2k gamecube oyunlarını wii oyunlarını oynattı alet.bir 512 lik sd kartada switch oyunlarını attım tam switch emülasyonuna girecektim öyle elimde kaldı sd kartlar. içindeki işlemci emülasyon canavarıymış bir de apollo artemis kurdum bilgisayardan stream ediyor o bile snapdragon ile daha iyi çalışıyormuş lagsız wifi den 2500p forza oynadım. gamepad aldım tablete takılan steam deck in hormonlusu oldu .... gitti güzelimn tablet.
bakayım bu s10 plus sığacakmı gamepad in içine.
sd kart slotu şart yoksa emülasyonun mazotuna yetmez 200gb dahili hafıza .

kardeşim de resim kursuna gidiyor hoca ipad alın en iyi renkler ipad de demiş.... benim dandik ipad le tab s9 u yan yana koydum bir iki video oynattım bir de kalemi verdim çizdi ... ondan sonra ben bunu alayım dedi gitti:) daha da göremedim tableti tekrar

aldığım gamepad de bu. hiç beklentim yoktu mükemmel çalışıyor tab s9 la xbox kolu olarak tanıtınca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,840
Üyeler
185,329
Son üye
by_yp
Geri