TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
bende 24 pin ucuz anakarta arıyorum. sistemi dizdim bi tanede anakarta güzel bi rgb kablo alsam kasam fullencek
kasa üstü ekranı
Evet güvenilir. Hayır lian li ekosistemi şart değilbunu kullanmak için lian li bir ekosisitememi sahip olmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu site güvenilir mi? ??
Ben o şekilde kullanıyorum yalnızca kılıf olarak kullanıyorum wireless alıcı gerekiyor kutudan çıkmıyor bilginiz olsunRtx 5090 için lian li streamer kullanan var mı? Gücü streamer kablodan almayacak şekilde yalnızca argb için kullanılabilir mi? Bu şeilde kullanan var mı?
24 pin de veriyorlar alıcı di miBen o şekilde kullanıyorum yalnızca kılıf olarak kullanıyorum wireless alıcı gerekiyor kutudan çıkmıyor bilginiz olsun
lian li unifan TL ama lcd olan var 2 tanesi normal bıçak 6 tanesi ters bıçak.Hocam efsane görünüyor sistem. Fan link var mı?
kullandığın gpu mount hangisibende 24 pin ucuz anakarta arıyorum. sistemi dizdim bi tanede anakarta güzel bi rgb kablo alsam kasam fullencek Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorum hocam kullanan arkadaşlar yazabilir ama vermiyorlar diye biliyorum wireless alıcı sadece 3lü setlerde çıkıyor24 pin de veriyorlar alıcı di mi
lian linin evrensel dikey gpu kitini kullanıyorumlian li unifan TL ama lcd olan var 2 tanesi normal bıçak 6 tanesi ters bıçak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullandığın gpu mount hangisi
pcie 4.0 olan demi? 5.0 olanı bekliyorum benlian linin evrensel dikey gpu kitini kullanıyorum
evet 4.0 olan. eğer yeni olandaki yan yatma özelliği önemli değilse 4.0 olanıda alabilirsiniz. pcie 5.0 ile 4.0 arasındaki fps farkı aşırı az.pcie 4.0 olan demi? 5.0 olanı bekliyorum ben