Bakır kalitesi derken?Cooler master malzeme ve bakır kalitesi olarak daha iyi bir marka olarak biliyorum, thermalright hakkında çok bilgim yok
trol, yan hesap açtı sırf az önce bana laf atmak için şimdi başkalarına da yapıyorBakır kalitesi derken?
soğutucuların altında bulunan ısıyı ileten bakır haniBakır kalitesi derken?
Coolermaster 24 ayar bakır mı kullanıyor?soğutucuların altında bulunan ısıyı ileten bakır hani
Sinirlenme Ahmet'im , estağfurullah ne trolü. Herkes bir ürün önerisinde fiyatındatrol, yan hesap açtı sırf az önce bana laf atmak için şimdi başkalarına da yapıyor
konu hakkında kesin bilgiye sahip değilseniz yorum yapmayın derim. Bazı markalar kalitesiz veya sadece bakırdan oluşmayan içerik kullanırlar ve buda ısıyı iletmemeye sebep olur. Cooler master markasının kullandığı bakır kalitesi daha yüksek ve diğer marka hakkında bilgim yok dedim neden celallendin ki bu kadar?Coolermaster 24 ayar bakır mı kullanıyor?
Mesela bir kaç örnek verebilir misin hangi marka sadece bakırdan oluşmayan içerik kullanıyor işlemci soğutucusunda ya da cooler masterın bakır kalitesinin diğer markaların bakır kalitelerinden daha iyi olduğunu sana düşündüren şey ne?konu hakkında kesin bilgiye sahip değilseniz yorum yapmayın derim. Bazı markalar kalitesiz veya sadece bakırdan oluşmayan içerik kullanırlar ve buda ısıyı iletmemeye sebep olur. Cooler master markasının kullandığı bakır kalitesi daha yüksek ve diğer marka hakkında bilgim yok dedim neden celallendin ki bu kadar?
thermalrightın kule soğutucuları tr ve globalde en çok tercih edilen kule tipi ve noctua ile yarışıyor, hyper 212 eski bir seri ve attığın 4 ısı borusuna sahip(assassin spirit de öylede zaten pek üstün bir tarafı yok) ayrıca thermalrightın ürettiği fanlar çok çok daha kaliteli(hem cm hem thermalright fan kullanmış biri olarak söylüyorum) bu soğutucunun assassin spirit ile yarışabileceğini pek düşünmüyorum fp açısındankonu hakkında kesin bilgiye sahip değilseniz yorum yapmayın derim. Bazı markalar kalitesiz veya sadece bakırdan oluşmayan içerik kullanırlar ve buda ısıyı iletmemeye sebep olur. Cooler master markasının kullandığı bakır kalitesi daha yüksek ve diğer marka hakkında bilgim yok dedim neden celallendin ki bu kadar?