monitörde kendi özelliklerinde cross var mı bilginiz var mı acaba ?alınır fps için güzel yatırım
benim de aklıma o geldi ashdasdasd
alıp ikinci ekran olarak çekip adet başı 500 tl kar fikriBaya da stok varmış bu fiyata tükenmediğine göre
Çoktan..iade penceresi kapandı mı
yokmonitörde kendi özelliklerinde cross var mı bilginiz var mı acaba ?
hiçbir oluru yok elimiz kolumuz bağlıiade penceresi kapandı mı
alıp ikinci ekran olarak çekip adet başı 500 tl kar fikri![]()
Ben beğenmezsem satarım diye aldım 6kya ilan açsam koşarak alırlaralıp ikinci ekran olarak çekip adet başı 500 tl kar fikri![]()
2k monitöre bile düşük fiyat geçiyolar hocam ya çok zor.Ayrıca monitörün fiyatı hbde böyle kalırsa kısa vadede satılmaz iade süresi de geçerse mecbur kullanırsınız 14 gün içinde satmanız lazımBen beğenmezsem satarım diye aldım 6kya ilan açsam koşarak alırlar![]()
Cidden yok mu crosshair? Şaşırdım gerçekten 2023 yılında aldığım gigabyte g24f-2 monitörde bile varyok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiçbir oluru yok elimiz kolumuz bağlı
Sadece sayfayı kaydırırken yazılarda ghosting oluyor oyunda hissetmek çok zor.Evet hız olarak ortalama bir model.
Ölü pixel çıksa hb iade yerine değişimi kabul ediyor mu?2k monitöre bile düşük fiyat geçiyolar hocam ya çok zor.Ayrıca monitörün fiyatı hbde böyle kalırsa kısa vadede satılmaz iade süresi de geçerse mecbur kullanırsınız 14 gün içinde satmanız lazım
ediyor iadeden biraz daha uzun sürerSadece sayfayı kaydırırken yazılarda ghosting oluyor oyunda hissetmek çok zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölü pixel çıksa hb iade yerine değişimi kabul ediyor mu?