🔥İndirim Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

Aklıma geldi de hb nin cebine bi 6k daha sokmaya gerek yok fkskd
asndjasndaskjdna ulan o zaman bile ne düşünmüştük alsak mı almasak mı diye. ben cs de çok memnunum gerçekten güzel ama 1 ay sabretsek 1k karda olacaktık. neyse sağlık olsun

asndjasndaskjdna ulan o zaman bile ne düşünmüştük alsak mı almasak mı diye. ben cs de çok memnunum gerçekten güzel ama 1 ay sabretsek 1k karda olacaktık. neyse sağlık olsun
Ben talep oluşturdum ama aradaki farkı vermeyecekler gibi duruyor. Satın alan herkese hayırlı olsun.

alınır mı ya çok kararsızım :D

görüntü kalitesi benim için çok önemli değil uygun fiyatlı bir şey bakıyorum yenileme hızıda yüksek olsun diyenler için alınabilir, parlaklık canlılık ve renk gamutu bakımından yüksek beklentide olanları ise hayal kırıklığına uğratır.

KTC H27E6 Monitörü almıştım fps oyunları oynuyorum, 2k gereksiz gibi geldi biraz, ms fazla gibi geldi bide 320hz kullanmayın diyorsunuz. Görüntü kalitesinde fark varmıdır 17sinde almıştım KTC'yi iade alırlarmı?

KTC H27E6 Monitörü almıştım fps oyunları oynuyorum, 2k gereksiz gibi geldi biraz, ms fazla gibi geldi bide 320hz kullanmayın diyorsunuz. Görüntü kalitesinde fark varmıdır 17sinde almıştım KTC'yi iade alırlarmı?
elindeki sistemin hakkı 2k, bunu alcaksan yan monitör olarak al. arada uçurum görüntü kalitesi farkı var ayrıca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,133
Üyeler
185,381
Son üye
Sentrk
Geri