Amd kartlar benim için başlamadan bitti

AMD fanboyu yok demiyorum ki, forum fanboy dolu, sana saçma cevaplar yazmış olabilirler, ben çözüm odaklı bir soru sordum, kart kusursuzdur, AMD de sorun yok tarzı bir yaklaşımım olmadı ondan bahsediyorum
sana patladıysak kusura bakma sadece bilip bilmeden boş yorum yapanlardan özellikle amd kanadında bıktım. ki amd yi nvidia ya da intele de tercih ederim normalde. ama işte herkes çok bilmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD fanboyu yok demiyorum ki, forum fanboy dolu, sana saçma cevaplar yazmış olabilirler, ben çözüm odaklı bir soru sordum, kart kusursuzdur, AMD de sorun yok tarzı bir yaklaşımım olmadı ondan bahsediyorum
bende 9070xt pulse aldım hiçbir oyunda tek crash yok
mesela bak bu arkadaşı biliyorum. defalarca derdimi anlatmaya çalıştım anlasın diye. her şeyi denediğimi ancak çözülmediğini hala her konuda ben sorun yaşamıyorum diyo. ne güzel şanslısın demek ki diyorum inşallah hiç yaşamazsın diyorum ama boş yapmaya devam ediyo

mesela bak bu arkadaşı biliyorum. defalarca derdimi anlatmaya çalıştım anlasın diye. her şeyi denediğimi ancak çözülmediğini hala her konuda ben sorun yaşamıyorum diyo. ne güzel şanslısın demek ki diyorum inşallah hiç yaşamazsın diyorum ama boş yapmaya devam ediyo
ben sana bilinçsiz kullanıcısn hata sende demedim ki ben sorun yaşamadım dedim, oynayamadığın oyun bf6 çok sorunlu oyun. Nvidia kartı olup açamayanda bir sürü kişi var

ben sana bilinçsiz kullanıcısn hata sende demedim ki ben sorun yaşamadım dedim, oynayamadığın oyun bf6 çok sorunlu oyun. Nvidia kartı olup açamayanda bir sürü kişi var
evet daha okuduğunu anlamıyor. sen bana bilinçsiz kullanıcısın dedin yazmıyo zaten. gözünle okursan normal insanlar gibi ben inşallah sorun yaşamazsın derken senin ben bu sorunları yaşamıyorum demen. teks orun bf6 değil ki al örneğini yaşıyoruz. amd de çöken driver nvidia da çökmüyo mis gibi oynuyorum. bende diyim o zaman nvidia da sorun yaşamıyorum ben fanboy olayım

Bu kadar bilenip gerilmeye gerek yok objektif bakmak lazım, AMD tarafında sorun yaşayan daha çok, ama ekran kartları daha f/p, Illa aldığında sorun yaşayacaksın diye bir durum da yok. Nvidia da driver ve özellik olarak daha kaliteli ve teknolojik olarak daha önde, bu yüzden de daha pahalıya satabiliyolar. Ha bu da Nvidia tarafında sorun yok anlamına gelmiyor, sadece sorun daha az.
AMD GPU larını NVidia ile aynı fiyata satsa kimse almaz ya da çok az alan olur. Tek artısı fiyatı. Ve farkındaysanız Nvidia teknolojilerinin birebir karşılığını geliştirmeye uğraşıyor AMD, geriden geliyor kısacası.

Bütçem kısıtlıysa, riskleri göze alıp 5070 ti ile eşdeğer performans istiyosam alırım bi 9070xt devam ederim. Eğer kaliteli upscale teknolojisi desteğinin yaygınlığı, daha az sorun yaşamak önceliğimse ve bütçem el veriyosa 5070 ti alırım devam ederim.

Amma uzatılıyo şu AMD vs Nvidia mevzusu forumlarda.

Ben 6000 serisi almistim cidden rezalet alt tab attigimda siyah ekranmi demessin sonra donmalar droplarmi demessin ama driveri silince hepsi duzeldi Allahin hikmetine bak almayın aldırmayın tek 500 serisi iyidi bana gore digerleri cop
aylardır 6800 kullanıyorum bundan önce 4060 ondanda önce 3060 ondan daha önce 6700 kartım vardı 1 sene kullandım 3060 4060 6700 ü aratmadı gereksiz yere almış oldum bir kere sorun yaşamadım 6800 gaming z trio kullanıyorum bir kere sorun hata almadım beş para etmez dandik powerlar uyumsuz parçalar kullanıyorsunuz 6000 serisi kötü diye ağlıyorsunuz ztn son 1 2 senedir wattman vs saçma sapan şeyler yok bende yaşadım 6700xt tuf kartım vardı az yormadı bir ara 6500xt kullandım böyle kart olmaz olsun muhtemelen bu arkadaş 2. el aldığı için ztn kart donanımsal arızalıydı ondan iade edilmişti şimdi de bu arkadaşa denk geldi

Bu kadar bilenip gerilmeye gerek yok objektif bakmak lazım, AMD tarafında sorun yaşayan daha çok, ama ekran kartları daha f/p, Illa aldığında sorun yaşayacaksın diye bir durum da yok. Nvidia da driver ve özellik olarak daha kaliteli ve teknolojik olarak daha önde, bu yüzden de daha pahalıya satabiliyolar.
AMD GPU larını NVidia ile aynı fiyata satsa kimse almaz ya da çok az alan olur. Tek artısı fiyatı. Ve farkındaysanız Nvidia teknolojilerinin birebir karşılığını geliştirmeye uğraşıyor AMD, geriden geliyor kısacası.

Bütçem kısıtlıysa, riskleri göze alıp 5070 ti ile eşdeğer performans istiyosam alırım bi 9070xt devam ederim. Eğer kaliteli upscale teknolojisi desteğinin yaygınlığı, daha az sorun yaşamak önceliğimse ve bütçem el veriyosa 5070 ti alırım devam ederim.

Amma uzatılıyo şu AMD vs Nvidia mevzusu forumlarda.
+1 ayrıca 5000 serisi AMD kartlardan daha sorunlu bir çıkış yapmıştı, 9070xt'nin tutmasının bir nedeni de bu. Bir üründe sorun yaşayıp X markasına tövbeliyim diyen insanlara katılmasam da saygı duyuyorum ama bu tarz başlıklarla konu açan dostların bu başlık tipinden dolayı "aynı kartı ben de kullanıyorum bende sorun yok" cevaplarını aldıkların unutmamaları lazım, ki tam olarak ne tür bir cevap bekliyorlar onu da anlamıyorum. Belli ki elindeki ürün sorunlu, aynı marka kartı kararlı şekilde kullanan insanlardan "haklısın dostum AMD'nin gelmişini geçmişini ..." demelerini mi bekliyorlar?

aylardır 6800 kullanıyorum bundan önce 4060 ondanda önce 3060 ondan daha önce 6700 kartım vardı 1 sene kullandım 3060 4060 6700 ü aratmadı gereksiz yere almış oldum bir kere sorun yaşamadım 6800 gaming z trio kullanıyorum bir kere sorun hata almadım beş para etmez dandik powerlar uyumsuz parçalar kullanıyorsunuz 6000 serisi kötü diye ağlıyorsunuz ztn son 1 2 senedir wattman vs saçma sapan şeyler yok bende yaşadım 6700xt tuf kartım vardı az yormadı bir ara 6500xt kullandım böyle kart olmaz olsun muhtemelen bu arkadaş 2. el aldığı için ztn kart donanımsal arızalıydı ondan iade edilmişti şimdi de bu arkadaşa denk geldi
benim powera bir bak istersen. olayın powerla alakası olmadığını anlarsın

Aynen bana ordan neyse dostum powerim islemcim hepsi asus rog niyeyse 3060 da 2080 de sorun cikmiyo ama 6000 serisi amd de sorun cikiyor bisi bilmeden yorum yapma kartta sorun yok driverde sorun zaten iki fps fazla alicam diye goruntu pixel pixele donuyor

DDU ile nvidia kaldırdım 3080 söktüm Rx 9070 taktım açtım drvier kurdum.
Denemek için Pubg tıkladım 10 sn sonra dondu ekran ve bu;
1764258769590.webp

tavsiyelere açığım deneyecem her şeyi

Kartı kullanmazsan AMD çok ağlarmış, lütfen kullan dermiş. :D Kartı sıfır bile almamışsın...

Uygunsuz davranış
Kartı kullanmazsan AMD çok ağlarmış, lütfen kullan dermiş. :D Kartı sıfır bile almamışsın...
Bu zeka seviyen ile yazdığın yorumun çok değerliydi sıfır kart olsaydı büyük ihtimalle GTA 6 yı falan şimdiden acacaktı.
fikir-teşekkür.webp

Rtx 3080 4-5 yıllık kart kullanıyordum Dün RX 9070 kart satın aldım hem yeni olması hemde performans farkından dolayı yükseltmeyi düşündüm. Kart bugün elime ulaştı ve 3080 ile 9070 kıyaslamak açısından FURMARK, RDR2, PUBG, CYBR oyunlarında inceleme yapacaktım. 3080 için verileri topladım ve 9070 kartı taktım :) cyberpunk ta 2 defa, pubg de 2 defa crash yedim. Kullanmaya başlasaydım be AMD. Daha uğraşmayıp iadeye gönderecem.

Edit pubg 3 oldu.

Alıntıyı görüntüle
ddu ile driverı silmedim de güleyimm

7800XT NİTRO+ aldım hepsiburadadan o zaman kuzenim aynı para sistem aldı 4060ti lı ben daha çok fps alıyorum herşeyde daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri