kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 240
Cloud 3 ile farkı nedir bilen varmı?
Ürün yorumlarında birkaç kişi farklardan bahsetmiş, okuyabilirsiniz.Bende merak ediyorum
Cloud 3 ile farkı nedir bilen varmı?
Ürün yorumlarında birkaç kişi farklardan bahsetmiş, okuyabilirsiniz.Bende merak ediyorum
Yani s daha iyi hocamS modelinde 2.4 GHz kablosuz bağlantıya ek olarak Bluetooth 5.3 var, mikrofon tarafında da farklılıklar var; S te çıkarılabilir ana mikrofona ek olarak yerleşik dahili mikrofonlar da yer alıyor. Pil ömrü de S modelinde oldukça artırılmış durumda; 2.4 GHz'de 120 saate, Bluetooth'ta ise tam 200 saate kadar kullanabiliyorsun. Ses konusuna gelince, ikisi de DTS Headphone:X ve 53mm sürücülere sahip olsa da, S modelinin sesi bazı kişilere standart olandan daha az nötr ve daha canlı geliyor.
Evet S daha yeni ve daha iyi olan model.Yani s daha iyi hocam
Hocam padler sanırım deri yazın terletir mi rahatlığı olsun yaniEvet S daha yeni ve daha iyi olan model.
zaten almayacağımTeslim bile alma. Ne olur nolmaz
Temu'da vs soğutma jelli pedler satılıyor ondan alıp takarsınız.Hocam padler sanırım deri yazın terletir mi rahatlığı olsun yani
Kendi kulaklığımda bunu kullanıyorum memnunum. Dış kısmı deri kulakların geldiği kısım deri değil içinde jel var bu sayede daha az terletiyor.Temu'da vs soğutma jelli pedler satılıyor ondan alıp takarsınız.
Evet bu da siyah olan model doğrudur.https://app.hb.biz/kh0alhYdHm5n hocamlar siyahı bu demi bi yanlışlık yok