Yardım Xfx qick 319 rx 7800xt alınır mı?

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
22000
Merhaba arkadaşlar Hepsiburada da 21.849 tl ye düşmüş bütçemi zorlamayacak o yüzden alınır mı alınmaz mı sizlere sormak istedim. Açıkçası şuan xfx ekran kartı kullanıyorum soğutması çok hoşuma gidiyor diyemem. 2k monitör kullanıyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz ekran kartı varsa bekliyorum teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar Hepsiburada da 21.849 tl ye düşmüş bütçemi zorlamayacak o yüzden alınır mı alınmaz mı sizlere sormak istedim. Açıkçası şuan xfx ekran kartı kullanıyorum soğutması çok hoşuma gidiyor diyemem. 2k monitör kullanıyorum bu fiyat bandında önerebileceğiniz ekran kartı varsa bekliyorum teşekkür ederim.
ÖLÜ KART ALMA

Neden alınmaz hocam açıklayabilir misiniz indirimde gördüm bende şimdi düşünüyordum almayı

sıfır 7800xt alınmaz kullanıcısı olarak söylüyorum git 9060xt al teknolojik olarak ölü kartlara artık yatırım yapılmaz. Ha 2. el alacaksan mütüş bir kart orası ayrı.

sıfır 7800xt alınmaz kullanıcısı olarak söylüyorum git 9060xt al teknolojik olarak ölü kartlara artık yatırım yapılmaz. Ha 2. el alacaksan mütüş bir kart orası ayrı.
O zaman bulursam ikinci el bakayım hocam olmadı 9070 veya 9060xt arasında bir seçim yapmak gerekiyor 9070 de fiyatı malum sıkıntı benim için biraz

O zaman bulursam ikinci el bakayım hocam olmadı 9070 veya 9060xt arasında bir seçim yapmak gerekiyor 9070 de fiyatı malum sıkıntı benim için biraz
9070 sık sık 24-25k banında düşüyor eğer yine düşerse alırsınız direkt.

9070 sık sık 24-25k banında düşüyor eğer yine düşerse alırsınız direkt.
Devamlı bakıyorum hocam bi süredir o fiyatlara düşmedi maalesef 2 hafta falan önce düştü ben kaçırdım her şey için bugün son gün gibi hissediyorum yarından sonra fiyatlar uçacak gibi hadi hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri