Ryzen 5 5600 den ryzen 7 5700x3d e geçilir mi

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar Merhaba şu anda kullandığım sistem ryzen 5 5600 - rtx4060 - 16 ram sistemde biraz güncelleme yapmak istiyorum ikinci el bir ryzen 7 5700x3d buldum fiyatı 10k civarı sizce böyle bir yükseltme gereksiz olur mu bunun yerine ne önerirsiniz anakartım msi b450m-a pro max 2 (oc) bu anakart ile tam performans alabilir miyim

Ekran kartı 4060 olarak kalacaksa çok gerek yok gibi. Anakartta 5600 için daha uygun çünkü zayıf bir anakart. 5600 ü satıp 10 k ya diğerini almaya çok değmez gibi rtx 4060 için.

Ekran kartı 4060 olarak kalacaksa çok gerek yok gibi. Anakartta 5600 için daha uygun çünkü zayıf bir anakart. 5600 ü satıp 10 k ya diğerini almaya çok değmez gibi rtx 4060 için.
Hocam genelde fps oyunları oynuyorum üst seviye ekran kartları gerektirecek hiç hikayeli oyun oynamam aslında şu anda bile 2k da 150 civarı fps alıyorum pubg de, anakart konusunda sıkıntı yaşar mıyım

Hocam genelde fps oyunları oynuyorum üst seviye ekran kartları gerektirecek hiç hikayeli oyun oynamam aslında şu anda bile 2k da 150 civarı fps alıyorum pubg de, anakart konusunda sıkıntı yaşar mıyım
sağlam bir anakart şart indirimde dün baya anakart attılar buraya birtane b850 serisi kapsan varya kendi anakartınıda satarsın mis gibi

Arkadaşlar Merhaba şu anda kullandığım sistem ryzen 5 5600 - rtx4060 - 16 ram sistemde biraz güncelleme yapmak istiyorum ikinci el bir ryzen 7 5700x3d buldum fiyatı 10k civarı sizce böyle bir yükseltme gereksiz olur mu bunun yerine ne önerirsiniz anakartım msi b450m-a pro max 2 (oc) bu anakart ile tam performans alabilir miyim
Anakart sıkıntı olabilir o anakarta 3D işlemci takıp sorun yaşayan biri vardı geçen forumda.

Anladım hikayeli oynamıyormuşsunuz ben oynanıyor sandım. 5700x3d de tabi on line fpslerde fark eder o durum farklı. Anakart biraz zayıf kalır .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlam bir anakart şart indirimde dün baya anakart attılar buraya birtane b850 serisi kapsan varya kendi anakartınıda satarsın mis gibi
B 850 am5 arkadaşın sistemi am4 o zaman ram falan işlemcide alması gerekir.

hocam bilmiyordum ki böyle bir güncelleştirme yapacağımı ve anakarttan dolayı böyle bir sıkıntı çekeceğimi

hocam bilmiyordum ki böyle bir güncelleştirme yapacağımı ve anakarttan dolayı böyle bir sıkıntı çekeceğimi
Arkadaşın dediği çipset am5 b850 olmaz zaten sizin işlemcilere ramlere.

gigabyte b450m s2h satan arkadas bu anakart ile çalıştırmış ama anakartlar konusunda pek bir bilgim yok
Çalışmasına çalışır zamanla ısınma sorunu olur vrm lerde anakartlarda anakart cortlayabilir sıkntı o

bende senin gibi yapayım dedim b450 gaming x anakartımı b550 eagle anakarta update ettim 16 ramı 32 yaptım ama 5600 ddan 5700x3d veya x modeline göre gereksiz pahalı düşündüğüm için 1.5 yıl sonrası için bugun b850 anakart alacağım taksit taksit ödeyeceğim çünkü am4 e 10k gereksiz rakam diye düşünüyorum 5600 ile yola devam oc yap 3.8 de sabit kullan keyfine bak

gigabyte b450m s2h satan arkadas bu anakart ile çalıştırmış ama anakartlar konusunda pek bir bilgim yok
Senin anakart daha zayıf ondan ve çalışır zaten onda sorun yok anlık performans düşüşleri falan olabilir foruma konu açan kişide anlık takılma sorunları vardı oyunda.

ha birde soğutucun yoksa ucuz yollu bi kule tipi soğutucun olursa kıyak olur
bende rx7700xt nitro plus var 5600 ile 50 dereceyi ne işlemcide ne ekran kartındda görmedim orta yuksek ayarlarda squad oynuyorum

Geri