Kredi kartına nasıl para yükleyebilirim ?

hallettim sipariş ettim mouseyi. taksit yapmadım tek çekim yaptım sipariş tutarı 2089 tl. 400 küsür kredi kartı limitim vardı. 1670 tl ben yükledim. taksit yapmadım kredi kartı limitinimi ödeyeceğim sonraki ay yoksa toplam parayımı yani 2089 tly mi ? niye taksit yapmadım bilmiyorum peşin fiyatına 3 taksitte vardı.
Güncel borcu ödersiniz. Hesap kesim tarihinden önce borcu ödemeniz sizin için daha iyi olur.

denedim olmuyor çalışmıyorum öğrenciyim maaşım yok 3000 tlyi bile kabul etmiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti olur demi az önce bir konu okudum şu etketlediğim ahmet tunc internet harcama limitini aşamazsınız falan yazmıştı paranıza bloke koyulur gibisinden birşeyler yazmıştı yok öyle bir durum demi
Eğer bonus puan olarak yükledilerse, ödeme ekranından kotnrol ediniz. Ödeme ekranında bonus puan kullanabiliyorsanız zaten karta yansıyan tutarı 2000tl olucak. ilgili tutarı kart borcunuzdan ödeyiniz. Ödediğinizdde o limit tekrar açılacak.

Eğer bonus puan olarak yükledilerse, ödeme ekranından kotnrol ediniz. Ödeme ekranında bonus puan kullanabiliyorsanız zaten karta yansıyan tutarı 2000tl olucak. ilgili tutarı kart borcunuzdan ödeyiniz. Ödediğinizdde o limit tekrar açılacak.
halettim hocam chat gpt ile konuştum biraz aydınlattı beni.
1000057169.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,195
Üyeler
185,690
Son üye
Wakamela
Geri