2000 TL civarı oyuncu kulaklığı

Anes1112

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Selamlar kulaklığımı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anki kulaklığım Corsair Void RGB Elite USB Kablolu versiyonu mikrofonundan az ses gelmeye başladı ve artık çok ağır gelmeye başladı bu sebepten değiştirmeyi düşünüyorum.

Şu an aklımda olan modeller: Amazon.com.tr
https://www.hepsiburada.com/havit-g...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey

Fuxi h7yi aslında tasarım olarak ve kablosuz olmasından dolayı beğendim fiyatı da gayet makul geliyor özelliklerine nazaran ama bazı kronikleri (kırılma, bağlantı kopmaları vs) kafamı karıştırdı. Razer'ın ses kartı olmamasından dolayı da emin olamıyorum. Kullandığım anakart GİGABAYTE AB350M GAMİNG 3 modeli.

Bütçe maks 2000TL başka ne alınabilir? Benim için önemli olan mikrofon kalitesi ve hafiflik öncelik. Kablosuz olsa güzel olur ama şart değil. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

bas canavarı, ses canavarı, fp canavarı, kalite canavarı,

bu şarkıyı dinliyorum şu an

elimde bundan da var ama redragon baba çok iyi, ön yargıyla almadım ama beklediğiden 10 kat 1000 kat fazlasını verdi bana. Öneririm. 3-4 günde bi şarja tkıyorum o kötü bi. Yatarken takılırsa bi sorun olmaz.

elimde bundan da var ama redragon baba çok iyi, ön yargıyla almadım ama beklediğiden 10 kat 1000 kat fazlasını verdi bana. Öneririm. 3-4 günde bi şarja tkıyorum o kötü bi. Yatarken takılırsa bi sorun olmaz.
Redragon oyun performansı nasıl acaba hiç denediniz mi özellikle online rekabetçi oyunlarda

hocam mikrofon performansı nasıldır? Memnun musunuz herhangi bir robotikleşme vs durumu oluyor mu biraz bilgilendirebilir misiniz?

hocam mikrofon performansı nasıldır? Memnun musunuz herhangi bir robotikleşme vs durumu oluyor mu biraz bilgilendirebilir misiniz?
ben bi sprun çekmedim. İnsanlar, seste, arkadaşlarım oyunda falan sesi kıs kanka çok gekiyor falan diyorlar. Çokta uzaklaşmadıkça 1-2 oda bilgisayarın yanında kesinti sorunu olmuyor.

Robotikleşne falan yok.

2 eksisi var benim gözümde.

1- driver, şarj azaldı mı bitti mi bakamıyosun.
2- 60-70 saat kıllanım süresi sunuyor. Bana göre az

Teşekkür ederim hocam. Stok kalmamış sanırım. Yenilenir mi bi bilginiz var mı? Ona göre değerlendireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,310
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri