❌İndirim Bitti! FSP VITA-1000GM ATX3.1 Power Supply 6.999₺

Fan konusunu duymuştum lakin voltaj ile alakalı bir post görmemiştim. Testlerde de öyle bir şey söylenmemiş.
bakındım birazda postu silmiş olabilirler. Hardware bustersda %200 loadda voltajın hafif oynadığı belirtilmiş. 3.3v den 3.20 lere düştüğü falan yinede geçer not vermişler. tahminimce açılan postun evinde topraklama yada düzgün bir priz olmadığından kaynaklı olmuş olabilir.

bakındım birazda postu silmiş olabilirler. Hardware bustersda %200 loadda voltajın hafif oynadığı belirtilmiş. 3.3v den 3.20 lere düştüğü falan yinede geçer not vermişler. tahminimce açılan postun evinde topraklama yada düzgün bir priz olmadığından kaynaklı olmuş olabilir.
Transient respone için gayet normal bir değer o. Ki zaten 3.3v kanalının %200 yüke sokacak neredeyse bir şey yok normal bir kullancının kullanımda. Günümüzde ikincil hatların kullanıldığı yer sayısı az. Bu sebeple ikincil hatlar önemli değil pek de. 12v kanalının transient respone performasnı gayet iyi.

Transient respone için gayet normal bir değer o. Ki zaten 3.3v kanalının %200 yüke sokacak neredeyse bir şey yok normal kullanımda. Günümüzde ikincil hatların kullanıldığı yer sayısı az. Bu sebeple ikincil hatlar önemli değil pek de. 12v kanalının transient respone performasnı gayet iyi.
Hocam Outlet bu ürün alınır mı?

Transient respone için gayet normal bir değer o. Ki zaten 3.3v kanalının %200 yüke sokacak neredeyse bir şey yok normal bir kullancının kullanımda. Günümüzde ikincil hatların kullanıldığı yer sayısı az. Bu sebeple ikincil hatlar önemli değil pek de. 12v kanalının transient respone performasnı gayet iyi.
olabilir. benim bildiğim fsp vitanın iç bileşenleri A kalite olduğu. ama insanların çok bahsettiği fan bearing muhabbeti bana şuana kadar olmadı. 1. senesini doldurmak üzere ve bilgisayarımdakı normal fanların çıkardığı ses psudan daha fazla. sırf ondan dolayı direk B seviyesine atıyolar psu yu.

Yani alınabilir bir sorunu yoksa. Bu da var:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf ondan dolayı direk B seviyesine atıyolar psu yu.
Sesden değilde ömürden atıyorlar aslında. Rifle bearing kötü olmasada çok uzun bir ömrü yok.

Sesden değilde ömürden atıyorlar aslında. Rifle bearing kötü olmasada çok uzun bir ömrü yok.
şuanlık ben memnunum bi sıkıntısı yok. inşallahda olmaz rahat rahat kullanırım. 9070xt ile komboladım hem ileriye upgrade yönelik hemde OC yaparsam aklıma takılmıyor. ama uyarı olarak sölemek gerek kartta 2 VGA çıkışı var ve bazı 9070xtlerle uyumlu değil. 850w neyse ama 1000w da 3 adet vga çıkışı bulunmalıydı diye düşünüyorum.

ama uyarı olarak sölemek gerek kartta 2 VGA çıkışı var ve bazı 9070xtlerle uyumlu değil. 850w neyse ama 1000w da 3 adet vga çıkışı bulunmalıydı diye düşünüyorum.
Uyumlu. 1 tanesi daisy chain olarak bağlansa sorun olmaz.

1764330672881.webp

Uyumlu. 1 tanesi daisy chain olarak bağlansa sorun olmaz.

Alıntıyı görüntüle
ben çoğaltıcı yada dönüştürücü tavsiye etmiyorum hocam. psudan gelen direk güç daha verimli ve sağlıklı geliyor bana. AMD ninde 12vhpr kablosune geçmesine pek niyeti yok bi süre daha VGA dan devam ediceklerse en azından fazladan opsiyon bulunması iyi olurdu.

ben çoğaltıcı yada dönüştürücü tavsiye etmiyorum hocam. psudan gelen direk güç daha verimli ve sağlıklı geliyor bana. AMD ninde 12vhpr kablosune geçmesine pek niyeti yok bi süre daha VGA dan devam ediceklerse en azından fazladan opsiyon bulunması iyi olurdu.
Çoğaltıcı değil zaten. Kablolar 16AWG olduğu için bir şey yaşanmaz. 18AWG'de bile yaşanmıyor zaten.

Çoğaltıcı değil zaten. Kablolar 16AWG olduğu için bir şey yaşanmaz. 18AWG'de bile yaşanmıyor zaten.
16awg ile 18awg arasında direnç farkı dışında başka ne farkı var hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,564
Üyeler
185,764
Son üye
clsc36
Geri