❌İndirim Bitti! FSP VITA-1000GM ATX3.1 Power Supply 6.999₺

msi psu yu 3. parti bir şirkete ürettiriyor diye biliyorum. tayvanlıydı galiba. ama fsp direk kendisi üretici zaten. 1. kalite bileşenlerden üretiliyor. msi asus falan bunlar kendisi üretmezler başka şirkete ürettirip kendi logosunu basarlar üzerine. fsp nin normalde bu eski bir modelidir, ama update yapmışlar bileşenlerine demekki. atx 3.1 ve 12v-2x6 girişi var

msi psu yu 3. parti bir şirkete ürettiriyor diye biliyorum. tayvanlıydı galiba. ama fsp direk kendisi üretici zaten. 1. kalite bileşenlerden üretiliyor. msi asus falan bunlar kendisi üretmezler başka şirkete ürettirip kendi logosunu basarlar üzerine. fsp nin normalde bu eski bir modelidir, ama update yapmışlar bileşenlerine demekki. atx 3.1 ve 12v-2x6 girişi var
MSI'ın tek ürettirdiği bir kişi yok. Modelden modele değişir üretici. Genelde CWT oluyor bu da. CWT üretici olarak FSP'den bile daha iyi denebilir. Ayrıca sırf üretici olunca kaliteli olacak diye bir şey yok. İç bileşenleri kendileri üretmiyor sonuç olarak.

teşekkürler iptal edip fsp aldım
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 takacağım sorun olur mu
sorun olcağını sanmıyorum 1000W rahatça beslicektir. ama ilerdr OC falan yapacağınızda voltaj dengesizliğinden crash yeme ihtimaliniz olabilir. h.o güle güle kullanın

Voltaj dengesizliği nerede var hocam. Kaynak var mı?
Reddit gibi yabancı yerlerde takılırken görmüştüm. 1000w da fazla yoktu ama 850w olanı hakkında şikayet ediyolardı. normalde vita direk A seviyesi PSU ama fan bearing noise ve voltaj dengisizliğinden B ye koyuyolar.

Reddit gibi yabancı yerlerde takılırken görmüştüm. 1000w da fazla yoktu ama 850w olanı hakkında şikayet ediyolardı. normalde vita direk A seviyesi PSU ama fan bearing noise ve voltaj dengisizliğinden B ye koyuyolar.
Testlerde herhangi bir voltaj dengesilziği yok. Transient response performansıda gayet iyi. Reddit linki var mı?

Testlerde herhangi bir voltaj dengesilziği yok. Transient response performansıda gayet iyi. Reddit linki var mı?
postu bulabilceğimden şüpheliyim. baya önceden görmüştüm psu alırken. 850w şikayet gorünce 1000w iyi diyolardı ona yöneldim o yüzden bende.

Elektrsiksel performans konusunda problem yok zaten. İç bileşenleri iyi değil. Filtrelemede chengX markasını görmememiz lazım.
anladım boşver koy g***ne çalışıyor işte sorunsuz :D

postu bulabilceğimden şüpheliyim. baya önceden görmüştüm psu alırken. 850w şikayet gorünce 1000w iyi diyolardı ona yöneldim o yüzden bende.
Fan konusunu duymuştum lakin voltaj ile alakalı bir post görmemiştim. Testlerde de öyle bir şey söylenmemiş.

Zaten çoğu güç kaynağı %50 yükte o şekilde olur. Verimlilik artar. Önemli olan %100 yükteki veriler %50 değil. Ayrıca uğraşmamak için gold basmıyorlar kutuya. Örneğin cybernetics'in elindeki ünite platinyum verimliliğie ulaşabilse bile başka bir kişininki gold olabilir. Şansa bağlı olduğundan dolayı platinyum vaat etmiyorlar. Her ünite aynı kalitede değil çünkü. İşlemcideki silikon lottery gibi PSU'lar da.

Kablo kalınlığı konusunda FSP önde. MSI'ın bazı kabloları biraz daha ince.

Elektriksel performans ve ses anlamında da FSP önde. Tek eksisi rifle bearing kullnıyor olması.
Yusuf hocam herkesin merak ettiği soruyu soruyorum alınır mı? Ben bir türlü alamadım psu corsair rm1000x takip ediyordum ama ne dersin? Kalitesi nasıldır? Alınır mı?

Geri