1 TB M2 SSD ÖNERİRMİSİNİZ

swan

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe: 5000 TL
anakartım: ASUS EX-A320M-GAMING
m2 ssd: KIOXIA Exceria 500GB NVMe Gen3 M.2 R: 1700MB/s W: 1600 MB/s

hızı yüksek m2 ssd arıyorum , birde bilgisayara ayrı bir aparat ile takacamda 1 m2 ssd yuvam var o dolu hangi aparatı almalıyım onuda önerirseniz sevinirim

brave_iKub2vQpxt.webp

soğutucu blok olarak ne önerirsiniz acaba

dönüştürücü de önerme şansın varmı?
x4 veya x1 yuvaları için bu ürünlere bakabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
kanka anakartın gen3 destekliyor yani naparsan yap gen4 hızlarını alamican haberin olsun

• Beğen
  • Beğen
almana gerek yok
bunu alamazsın zaten max 4500 hıza kadar bak daha ucuza bulursan bende var şuan anakart 4500 e kadar destekliyor die fazlasını kullanamıyorum ben bilerek almıştım ama sonradan yükseltirim die. soğutucu blokta gerekmez alırsan tüm bellek çalışmıyor ısı değerleri iyi. az önce oyundan çıktım 3-4 saat oldu değerler şu şekilde ( adana da yaşıyorum etken sayarım ısıya )

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-28 213410.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-28 213410.webp
    29 KB · Hit: 9
almana gerek yok

bunu alamazsın zaten max 4500 hıza kadar bak daha ucuza bulursan bende var şuan anakart 4500 e kadar destekliyor die fazlasını kullanamıyorum ben bilerek almıştım ama sonradan yükseltirim die. soğutucu blokta gerekmez alırsan tüm bellek çalışmıyor ısı değerleri iyi. az önce oyundan çıktım 3-4 saat oldu değerler şu şekilde ( adana da yaşıyorum etken sayarım ısıya )
ileride yükseltmeyi düşünüyorumda bende işte anakart gen3 destekliyor bu arada bende Adanadayım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka anakartın gen3 destekliyor yani naparsan yap gen4 hızlarını alamican haberin olsun
knk bunu alsam kaç hız alırım sence ileride pc. yükseltmeyi düşünüyorumda

SSDUtility_Iebz1ZYNP0.webp

ileride yükseltmeyi düşünüyorumda bende işte anakart gen3 destekliyor bu arada bende Adanadayım :)

knk bunu alsam kaç hız alırım sence ileride pc. yükseltmeyi düşünüyorumda

Alıntıyı görüntüle
3.5-4 alırsın
bunu soğutmak ayrı dert

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular