- Reaksiyon skoru
- 567
az çektirmedi. şu an sıkıntısı yok da yaşamak da istemiyorum. geçen pure 33 e düşmüştü. aslında 6 taksit bi tane alsam 15 gün içindeki fırsatları kovalasam çok iyi olur9070XT Gider akar
az çektirmedi. şu an sıkıntısı yok da yaşamak da istemiyorum. geçen pure 33 e düşmüştü. aslında 6 taksit bi tane alsam 15 gün içindeki fırsatları kovalasam çok iyi olur9070XT Gider akar
bütçe bu bantlarda ise 9070xt başka alternatifi yok şimdilik siyah bir ürün de alabilrisiniz nitro+ vs gibi elinizdeki ürününde satınca fiyatının düşersiniz daha avantajlıya gelmiş olur sizeaz çektirmedi. şu an sıkıntısı yok da yaşamak da istemiyorum. geçen pure 33 e düşmüştü. aslında 6 taksit bi tane alsam 15 gün içindeki fırsatları kovalasam çok iyi olur
satılır 14-15k ya. en kötü borcuna girer diğer sene satarım elime daha çok para geçer zamlanacak çünkü9070xt geçebilirsin ama kendin karar ver gerçekten ortalama 25 fps diyebiliriz oyun bakımından ihtiyaç duyuyor musun. ve ekran kartını satabilecek misin?
geçen hb de nitro kaça düşmüştü? bir de amazonda xfx var 32500 e. amazonun iade süresi 30 gündü sanırım oradan almak daha mantıklıbütçe bu bantlarda ise 9070xt başka alternatifi yok şimdilik siyah bir ürün de alabilrisiniz nitro+ vs gibi elinizdeki ürününde satınca fiyatının düşersiniz daha avantajlıya gelmiş olur size
vatanda 33kya düşmüştü geçenlerdegeçen hb de nitro kaça düşmüştü? bir de amazonda xfx var 32500 e. amazonun iade süresi 30 gündü sanırım oradan almak daha mantıklı
usta 3 taksit işime gelmez şu an.vatanda 33kya düşmüştü geçenlerde
hepsiburada amazon takip et o zaman onlarda çok taksit oluyo geneldeusta 3 taksit işime gelmez şu an.
xfx alıcaksanız swift almayın giriş seviye