S25u güzel olur ama aşırı boyut farkı var. Ve çok daha kalın kaba bir telefon. Bunları göze alıyorsanız olabilir. Ama 16 pro da gayet güncel ve güzel telefon. Onlara devam edebilirsiniz.İPhone pili malum dayanmıyor satma düşüncem var gidip geliyorum sizce Samsung s25 ultraya geçsem mi nasıl olur hep iPhone kullandım
Bu iPhone’na pili az koyuyolar proyaS25u güzel olur ama aşırı boyut farkı var. Ve çok daha kalın kaba bir telefon. Bunları göze alıyorsanız olabilir. Ama 16 pro da gayet güncel ve güzel telefon. Onlara devam edebilirsiniz.
Ama burdaki esas etken boy ve ağırlık hocam. Gündelik kullanımda başlarda zor gelebilir. S25 falanda bakabilirsiniz ya da 26 serisini ama fiyatları ne olur bilemiyorum. 16pro küçük bir telefon olduğu için ve apple da büyük batarya falan uğraşmadığı için şarjı çok çabuk bitiyor. Olmazsa başka telefonlarada bakabilirsiniz küçük olan. Esas kullanım amacı gündelik mı olcak birde hocam?Bu iPhone’na pili az koyuyolar proya
Gündelik işte günü çıkarsın bazen çok kullanıyorum şarj dayanmıyor herkesin yaptığı pil ayarlarını bende yaptımAma burdaki esas etken boy ve ağırlık hocam. Gündelik kullanımda başlarda zor gelebilir. S25 falanda bakabilirsiniz ya da 26 serisini ama fiyatları ne olur bilemiyorum. 16pro küçük bir telefon olduğu için ve apple da büyük batarya falan uğraşmadığı için şarjı çok çabuk bitiyor. Olmazsa başka telefonlarada bakabilirsiniz küçük olan. Esas kullanım amacı gündelik mı olcak birde hocam?
S25u bi küçüğü ne 16 pro ile olanıHocam bir alışveriş mağazasına gidip s25 ultrayı elinize alın test edin karşılaştırın elinizdeki cihaz ile en mantıklısı bu olur.
buradanda bakınız işlemci olarak s25u benchmarkta önde.Samsung Galaxy S25 Ultra - Apple iPhone 16 Pro (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S25 Ultra - Apple iPhone 16 Pro (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
diğer özelliklerede bakabilirsiniz epeyden
S25de işinizi görür ve yormaz sizi hocam. Diğer telefonlar çok büyük gelebilir. Arkadaşında dediği gibi önce bir mağazaya gidil telefona bir bakın bir alın elinize tartın vs. Ona göre karar verirsiniz.Gündelik işte günü çıkarsın bazen çok kullanıyorum şarj dayanmıyor herkesin yaptığı pil ayarlarını bende yaptım
S25 denebilir boyut olarak. S25+ var arası o o kadar kaba değil ama biraz daha büyük s25 e ve 16 pro ya göre.Gündelik işte günü çıkarsın bazen çok kullanıyorum şarj dayanmıyor herkesin yaptığı pil ayarlarını bende yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S25u bi küçüğü ne 16 pro ile olanı
Kamera ve performans özellikleri ultra ile aynı mıS25de işinizi görür ve yormaz sizi hocam. Diğer telefonlar çok büyük gelebilir. Arkadaşında dediği gibi önce bir mağazaya gidil telefona bir bakın bir alın elinize tartın vs. Ona göre karar verirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S25 denebilir boyut olarak. S25+ var arası o o kadar kaba değil ama biraz daha büyük s25 e ve 16 pro ya göre.
Değil maalesef. Ultra s25 e göre kamera ve ekran olarak daha önde. Ama boy farkı önemli burda. S25 de sizi üzmez gündelik kullanım olunca. Dediğim gibi gidin bir bakın hangisi rahat olursa. Çünkü gerçekten büyük bir telefon s25ultra kalemi olduğu için.Kamera ve performans özellikleri ultra ile aynı mı