zadey
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
müdahale ettiğimi yazdım hocam, cımbızla yapmaya çalıştım şimdi iğne buldum, hafif yamuk olanı düzelttim fakat yukarı kalkık olanlara pek bastırmak istemiyorum iğne ileYamulma var. Sanki müdahale yapılmış gibi biraz. Düzeltmek istemiş biri. Aks kayması yatay düzlemde. sadece havaya kalma olayı değil.
Tehlike arzeder mi, bence orta veya uzun vadede evet.
şuan deneyemediğim için yanmış olup olmadığını bilemiyorum o gerdi ahsjdh@Tritient zaten değseydi yanmış olurdu hocam yani yanmama gibi ihtimali olmaz pinlerin birbirine temasıyla o söket giderdi, arkadaşın dediği gibi press alınca zaten hepsi hizalanıyor görüntü gelmesiyle de sorunun olmadığını anlayabilirsin. stress etme istersen![]()
işlemci arızalıymış değişimden geldi, yerleştirip denedim yine kırmızı sarı debug ledler yanıyor. sanırım bu eğik olan pinler sorun yaptı. Başka da bir şey bulamıyorum artık@Tritient zaten değseydi yanmış olurdu hocam yani yanmama gibi ihtimali olmaz pinlerin birbirine temasıyla o söket giderdi, arkadaşın dediği gibi press alınca zaten hepsi hizalanıyor görüntü gelmesiyle de sorunun olmadığını anlayabilirsin. stress etme istersen![]()