Yardım Am5 pinler hafif yukarı kalkmış

@Tritient zaten değseydi yanmış olurdu hocam yani yanmama gibi ihtimali olmaz pinlerin birbirine temasıyla o söket giderdi, arkadaşın dediği gibi press alınca zaten hepsi hizalanıyor görüntü gelmesiyle de sorunun olmadığını anlayabilirsin. stress etme istersen :D

Yamulma var. Sanki müdahale yapılmış gibi biraz. Düzeltmek istemiş biri. Aks kayması yatay düzlemde. sadece havaya kalma olayı değil.
Tehlike arzeder mi, bence orta veya uzun vadede evet.
müdahale ettiğimi yazdım hocam, cımbızla yapmaya çalıştım şimdi iğne buldum, hafif yamuk olanı düzelttim fakat yukarı kalkık olanlara pek bastırmak istemiyorum iğne ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Tritient zaten değseydi yanmış olurdu hocam yani yanmama gibi ihtimali olmaz pinlerin birbirine temasıyla o söket giderdi, arkadaşın dediği gibi press alınca zaten hepsi hizalanıyor görüntü gelmesiyle de sorunun olmadığını anlayabilirsin. stress etme istersen :D
şuan deneyemediğim için yanmış olup olmadığını bilemiyorum o gerdi ahsjdh :D

yansa o pin zaten öyle durmaz usta :D eskiden 775pine tornavida sokup yakmıştım açık pc de :D yanınca zaten siyah oluyor o yüzey @Tritient tecrübeyle sabit :D

yansa o pin zaten öyle durmaz usta :D eskiden 775pine tornavida sokup yakmıştım açık pc de :D yanınca zaten siyah oluyor o yüzey @Tritient tecrübeyle sabit :D
eyvallah ustam sağolasın, yarın gündüz gözüyle tekrar bi iğne ile girişirim :D

işlemci arızalıymış değişimden geldi, yerleştirip denedim yine kırmızı sarı debug ledler yanıyor. sanırım bu eğik olan pinler sorun yaptı. Başka da bir şey bulamıyorum artık
anakart servise gitti geldi sorunsuz çıktı, diğer parçaların kontrolünü de yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri