35 k laptop önerisiii

mmoghr

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
35000
Grafikler arkadaşım için boş zamanlarda oyun için lazım da

24 gb ram çok iyi 4050 de bu fiyata göre iyi
kesinlikle alınmaz lenovo loq'larda 15***9 serileri kronik anakart yakıyor 2-3 ay sonra bir anda kapanıp açılmadığında teknik servis yolunu görürsünüz 15***10 serisinin iç tasarımı değişti şuana kadar bir sorun çıkan yok hp victus 16 s1,s0 r1,r0 serilerinde hall sensör sorunu var

msi thin & cyborg ekran kartı watt değeri çok düşük (45W)

Lenovo da anakart yanma sorunlari oluyor diyorlar hocam sence
Her lenovonun anakartının yandığını düşünmüyorum bende asus var iki kere anakart arızası verdi yapacak bir şey yok bu fiyata böyle hizmet veriliyor Türkiyede, en azından garantiden değiştiriyorlar

kesinlikle alınmaz lenovo loq'larda 15***9 serileri kronik anakart yakıyor 2-3 ay sonra bir anda kapanıp açılmadığında teknik servis yolunu görürsünüz 15***10 serisinin iç tasarımı değişti şuana kadar bir sorun çıkan yok hp victus 16 s1,s0 r1,r0 serilerinde hall sensör sorunu var

msi thin & cyborg ekran kartı watt değeri çok düşük (45W)
Peki hangisini almalıyız hocam

Peki hangisini almalıyız hocam
bu bütçede sorunsuz laptop bulmak imkansız gibi bir şey acer v15 önersem onlarında malzeme kalitesi çok kötü zamanla ısınmadan menteşeler gidiyor 2.el acer nitro 5 bakabilirsin biraz ısınıyor ama pullsar ice dragon kyrosheet ile ısınma sorunu çözersin her hangi kronik bir sorunu yok

bu bütçede sorunsuz laptop bulmak imkansız gibi bir şey acer v15 önersem onlarında malzeme kalitesi çok kötü zamanla ısınmadan menteşeler gidiyor 2.el acer nitro 5 bakabilirsin biraz ısınıyor ama pullsar ice dragon kyrosheet ile ısınma sorunu çözersin her hangi kronik bir sorunu yok
Bilemedim hocam ya 40 kadar zorlaşan kendimi peki ne onerirsiniz

ikinci el dusunur musunhocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro 5 almani tavsiye etmem fazla isinma sorunlari var nitro 16 bulabilirsin 40 a

malesef 40'da yok ön yargılarını kırıp 2.el alman çok iyi olur 40'a 2.elde 4060 acer nitro 5 var
ikinci el dusunur musunhocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro 5 almani tavsiye etmem fazla isinma sorunlari var nitro 16 bulabilirsin 40 a
Ya bana kalsa 2. El alırım da arkadaşım sıfır almak istiyor oyuzden zaten ben bide masaüstü kullanıyorum ama arkadaşıma lazım işte en iyi seçenek Lenovo olması can sıkıcı biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,221
Üyeler
188,388
Son üye
Yedic
Geri