🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

akgarsana

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
HyperX Cloud III S Wireless Black Gaming Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 4649₺
Diğer sitelerde 5-5.5k civarında gidiyor kaçırmayın

1764580710658.webp

HyperX Cloud III S Wireless Black Gaming Headset Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 4649₺

Alıntıyı görüntüle
Medimarkt ve HB aynı fiyattı dün aldım Media Markt dan

Alıntıyı görüntüle
Kulaklık lazım arada cs vs oynuyoruz arkadaşlarla mikrofonu ses kalitesi güzel midir fiyatını hakeder mi

dün keşke alsaydım mediamarktın internet sitesinden peşin fiyatına 9 taksit oluyodu galiba amazondan alırsam peşin fiyatına 3e bölüyo en fazla kulaklığa da ihtiyacım var daha iyi bi seçenek var mıdır bu bütçede yoksa cloud 3 s wirelessi alıp geçeyim mi?

arkadaşlar peşin fiyatına 4649 TL'ye alınır mı amazondan satıcı da amazon peşin fiyatına 3 taksit var mediamarkttan alsaydım maximum karta peşin fiyatına 9 taksit oluyodu galiba ama medimarktın sitesindeki indirim bitmiş amazonda ilk alışverişe özel 150 TL'de kuponum var alırsam bana 4499 TL'ye gelicek peşin fiyatına da 3'e böldürücem mantıklı olur mu bu fiyattan almak

arkadaşlar peşin fiyatına 4649 TL'ye alınır mı amazondan satıcı da amazon peşin fiyatına 3 taksit var mediamarkttan alsaydım maximum karta peşin fiyatına 9 taksit oluyodu galiba ama medimarktın sitesindeki indirim bitmiş amazonda ilk alışverişe özel 150 TL'de kuponum var alırsam bana 4499 TL'ye gelicek peşin fiyatına da 3'e böldürücem mantıklı olur mu bu fiyattan almak
https://www.technopat.net/sosyal/ko...s-s-uzun-suereli-kullanim-incelemesi.3977719/ özellikleri fena değil ama geçen gün barracuda pembeyi 2k sattılar hatta kuponla 1.9k falan düştüydü buna veresi gelmiyor insanın

Arkadaşlar bu kulaklık bu bütçede alınacak en iyi kulaklıktır.
Ama o da iyidir, bu da iyidir, şu da iyidir vs. vs. değil, en iyisi budur.
Diğerleri arkasından sıralanır. Aksini iddaa eden de... etmesin.

Arkadaşlar bu kulaklık bu bütçede alınacak en iyi kulaklıktır.
Ama o da iyidir, bu da iyidir, şu da iyidir vs. vs. değil, en iyisi budur.
Diğerleri arkasından sıralanır. Aksini iddaa eden de... etmesin.
4649 TL'ye alınabilicek en iyi wireless oyuncu kulaklığı hyperx cloud 3 s wireless mi diyosunuz yani?

Cloud III wireless ten farkı nedir? Çok daha ucuza temin edilebiliyor indirimlerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,668
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri