🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

bu eskiden dökülüyodu 3 seneye hala öyle mi yoksa kaliteli malzeme mi
deri pedin normal ya dökülmesi değişmesi çok kolay pedleri zaten. Ped harici taş gibi ürün kırmak için ekstra çaba harcamanız lazım metal çoğu kısmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud III wireless ten farkı nedir? Çok daha ucuza temin edilebiliyor indirimlerde.
0:59

3 s wireless modelini 4649 TL'ye peşin fiyatına 3 taksitle amazondan aldım umarım pişman etmez

Ürünü şuan BT modda deniyorum müzik dinliyorum funk ağırlıklı çok tatmin ediyor default ayarlarda full ses te ve %40-50 seviyesinde mükemmel olmuş bu sefer dip ses olayı yok bende şuan 0 sorun.

Ben baya beğendim fakat üründe mı sorun var yoksa bu şekilde mi üretiliyor anlam veremedim başımıza / kulak hizamiza göre ayarladigimiz yerler sağa sola oynuyor normal mi bu durum tahmini 25-30 derece gibi sağa sola dönüyor sanki bilgisi olan var mı?

Ben baya beğendim fakat üründe mı sorun var yoksa bu şekilde mi üretiliyor anlam veremedim başımıza / kulak hizamiza göre ayarladigimiz yerler sağa sola oynuyor normal mi bu durum tahmini 25-30 derece gibi sağa sola dönüyor sanki bilgisi olan var mı?
bende kablolu hali var sürekli çantada taşımama rağmen sorun yaşamadım üretim hatası kaynaklı vs olabilir gibi geldi

bende kablolu hali var sürekli çantada taşımama rağmen sorun yaşamadım üretim hatası kaynaklı vs olabilir gibi geldi
İncelemelere de baktım o bahsettiğim kısımlar hareketli halde

Beyler ben bu kulaklığı aldım kullanıyorum şuan kendi uygulamasındaki ses ayarlarını beğenmedim Allah aşkına biri yardım etsin sesler çok boğuk nerden ayarlayabilirim bilen var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri