RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
Mobil mi pc mi?yandex 1 aylık veriyor şuan. yandex üzerinden arama yerine gs fb yazınca çıkıyor. varsayılan tarayıcı yapınca kodu veriyor. aktifleştirdim az önce isteyen oradanda alabilir
farketmiyor sanırım. mobilden yaptım benMobil mi pc mi?
Tod kodu mu veriyor yoksa yandex üzerinden izlemeni mi sağlıyor?farketmiyor sanırım. mobilden yaptım ben
tod kodu veriyor.Tod kodu mu veriyor yoksa yandex üzerinden izlemeni mi sağlıyor?
5 gün yandex üzerinde arama yapmanız gerekmiyor mu ?yandex 1 aylık veriyor şuan. yandex üzerinden arama yerine gs fb yazınca çıkıyor. varsayılan tarayıcı yapınca kodu veriyor. aktifleştirdim az önce isteyen oradanda alabilir
vermiyor arama yapıuyoruyandex 1 aylık veriyor şuan. yandex üzerinden arama yerine gs fb yazınca çıkıyor. varsayılan tarayıcı yapınca kodu veriyor. aktifleştirdim az önce isteyen oradanda alabilir
hayır anında veriyor5 gün yandex üzerinde arama yapmanız gerekmiyor mu ?
Oldu kral teşekkürler bu daha basitmişyandex 1 aylık veriyor şuan. yandex üzerinden arama yerine gs fb yazınca çıkıyor. varsayılan tarayıcı yapınca kodu veriyor. aktifleştirdim az önce isteyen oradanda alabilir
telefon numarası istiyecek ondan sonra veriyor. belki limit dolmuştur bilemiyorum.vermiyor arama yapıuyoru
arama yapıyorum vermıyor yandex yazıp aratıyorumtod kodu veriyor. Alıntıyı görüntüle
nasıl alıcazm arama falanb yapıyorum olmuyor olmuyorben de yaptım yandex'ten anında kodu verdi. 1 aylık taraftar paketi veriyor deneyebilirsiniz. yandex'in 2 tane kampanyası var sanırım birisi 3 aylık onda 5 gün boyunda arama yapmanızı istiyor ancak 1 aylık olanda herhangi bir arama istemiyor direk kodu veriyor