Fenerbahçe - Galatasaray maç tahmini/tartışma

valla öğleden beri 1 1 diyom fener penaltıdan atacak

Hiç penaltılık bile gelemiyorlar ki. Anca kornerden karambole el kol bir şeyler olursa olur. Bu arada Fenerbahçe'nin maça 10 kişi devam etmesi lazımdı da neyse...

Trabzonspor a hangi skor yarar sizce ?
Bence beraberlik.
O yüzden 1-1 yada 0-0 diyorum.
Üst sıralarda GS,FB,TS hatta BJK ile beraber götürebildikleri kadar götürecekler.
Yasin gibi VASIFSIZ bir adamın sadece hemşehricilikten dolayı atanması zaten planlı bir şey.
Kalpler kırılmasın yeter
Hacıosmanın k.peği görevini yaptı :)
Dediğim gibi :) GS 33 FB ve TS 32 şer puan.
Hayırlı işler

Gereksiz Yasin Kol olmasaydı böyle olmazdı. Ya da bir diğer senaryo; Yasin Kol korkmasaydı, Fenerbahçe 9 kişi maçı tamamlayacaktı... Ama sağlık olsun, bizim işimize yaradı.

Trabzonspor a hangi skor yarar sizce ?
Bence beraberlik.
O yüzden 1-1 yada 0-0 diyorum.
Üst sıralarda GS,FB,TS hatta BJK ile beraber götürebildikleri kadar götürecekler.
Yasin gibi VASIFSIZ bir adamın sadece hemşehricilikten dolayı atanması zaten planlı bir şey.
Kalpler kırılmasın yeter
:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:)

Galatasarayın 2 puanını çaldılar. Bunlar böyle hak yemeye devam ederlerse daha çok şampiyonluksuz yıllar geçirirler

Galatasarayın 2 puanını çaldılar. Bunlar böyle hak yemeye devam ederlerse daha çok şampiyonluksuz yıllar geçirirler

Ya futbola bakarsan gol bile atmaması gerekiyordu iki takımın da. Ama ne Yasin Kol'muş arkadaş. Skriniar'ı 2 kez, Samedo'yu da 1 kez oyundan atması gerekiyordu. Kafayı yedim evde. Ne anası kaldı ne başka bir şeyi...

Geri