Performans olarak daha iiysi olabilir ama rog azoth alınabilirsuanda gt60 prolu bir manyetigim var ancak bir tanede %75 aliminyum mekanik klavye almak istiyorum renginin siyah olmasi cok daha iyi olur neler onerebilirsiniz butce 8 bin
neden mekanik? kablosuz olması şart mısuanda gt60 prolu bir manyetigim var ancak bir tanede %75 aliminyum mekanik klavye almak istiyorum renginin siyah olmasi cok daha iyi olur neler onerebilirsiniz butce 8 bin
mekaniklerin genel olarak hissiyati ve sesi daha guzel oldugundan dolayi kablosuz olsa da olur olmazsa da olurneden mekanik? kablosuz olması şart mı
suanda gt60 prolu bir manyetigim var ancak bir tanede %75 aliminyum mekanik klavye almak istiyorum renginin siyah olmasi cok daha iyi olur neler onerebilirsiniz butce 8 bin
bu seviyelerdeki klavyelerde artik performans farki aramaya gerek oldugunu sanmiyorum cok ve eklemeyi unutmusum soruya ekranli klavyeler hosuma gitmiyorPerformans olarak daha iiysi olabilir ama rog azoth alınabilir
bunu gormustum cok guzel klavye ancak siyah bir klavye aradigimdan tam emin olamadim siyah bildiginiz birsey varmi acaba![]()
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
bunu gormustum cok guzel klavye ancak siyah bir klavye aradigimdan tam emin olamadim siyah bildiginiz birsey varmi acaba
guzel gibi ama bi ustteki mesajinizdan hemen sonra demistim ekranli sevmiyorum diye![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
tkl sever misin? gx87 serileri var.guzel gibi ama bi ustteki mesajinizdan hemen sonra demistim ekranli sevmiyorum diye
daha once hic denemedim ancak severim diye dusunuyorum gx87 de guzel duruyortkl sever misin? gx87 serileri var.
daha once hic denemedim ancak severim diye dusunuyorum gx87 de guzel duruyor
Siyahı stokta yok.![]()
ATK RS7 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Biraz bütçenizin üzerinde ama güzel bir tercih