İşlemcimin Pinleri Yamuldu

Beratss41

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamınaleyküm öncelikle arkadaşlar,
işlemcim Ryzen 5 3600'dür
kasayı uzun zamandır kullanmıyodum ve çok toz toplamıstı bende temizlemek için herşeyi söktüm takarken ise işlemciyi düşürdüm pinleri yamulttım makasın ucuyla temizlerken sakarlığım tuttu tam çaprazında olan bölümün bir kısmını daha yamulttum bunlar sizce düzelirmi ne yapmam gerekiyor?

Selamınaleyküm öncelikle arkadaşlar,
işlemcim Ryzen 5 3600'dür
kasayı uzun zamandır kullanmıyodum ve çok toz toplamıstı bende temizlemek için herşeyi söktüm takarken ise işlemciyi düşürdüm pinleri yamulttım makasın ucuyla temizlerken sakarlığım tuttu tam çaprazında olan bölümün bir kısmını daha yamulttum bunlar sizce düzelirmi ne yapmam gerekiyor?
Resim yolla kank bir bakayım.

Ekler

• IMG_5286.webp
    IMG_5286.webp
    355.8 KB · Hit: 51
Bu yine iyi. 0,5 kalem ucu olan bir kalem ile içine ucu koymadan içi boş şekilde düzeltebilirsin ama dikkat et. Benim boydan boya gitmişti abim düzeltmişti.

çekebildiğim en net resim bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun tam çaprazındaki bir kısmı daha yamuldu ama onlar belli olmuyor
tamam çok dert edilecek bir şey değil. Tam pinlerin arasına sığacak bir bıçak ile sağ sol yaparak düzeltebilirsin. Elin hafif ve hassas olmalı panik ve heyecan yaparsan uğraşmanı önermem.

elim bu işlere pek yatkın değildir bir bilgisayarcıya versem o yaparmı?
TV tamircileri de yapar onu. Ben de yamultmuştum. Ona düzelttirmiştim. Pek becerikli olmadığım için. Sen de değilsen bulaşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,192
Üyeler
187,007
Son üye
berkantka
Geri