Çözüldü✓ Yardım edin bios guvelleken

Sen kapattın mı yoksa kendiliğinden mi kapandı bios yarım mı kaldı? Hangi anakartı kullanıyırsun? Biosu nereden indirdin? Kurulumu nasıl yaptın?

Kapatmadim MSI pro h810mb kendi sitesinden indirdim flash ile taktım CTRL +f5 ile kurulum yap dedi monitörde yaptım bekledim mavi ekran geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri bişey yazsın nolur

Durum bu

Ekler

• 17646271062911833677740110228244.webp
    17646271062911833677740110228244.webp
    875.1 KB · Hit: 41
Kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Anakart brick olmuş olabilir. BIOS programmer ile çözümü var ancak tamirci ve servisler yüksek meblağ isteyebilir. Kendiniz de yapabilirsiniz ancak tecrübeniz yoksa zorlanırsınız. Eğer kesin gitmişse ve açamıyorsanız garantiye gönderin. Forumda konu açarak programmer sahibi birinden de yardım alabilirsiniz. İstanbuldaysanız Pazar küçük ihtimal ben de yardımcı olabilirim.

Kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Anakart brick olmuş olabilir. BIOS programmer ile çözümü var ancak tamirci ve servisler yüksek meblağ isteyebilir. Kendiniz de yapabilirsiniz ancak tecrübeniz yoksa zorlanırsınız. Eğer kesin gitmişse ve açamıyorsanız garantiye gönderin. Forumda konu açarak programmer sahibi birinden de yardım alabilirsiniz. İstanbuldaysanız Pazar küçük ihtimal ben de yardımcı olabilirim.
İstanbul'dayım şimdi PC yi kapatıp açınca ne yapacağım

Bişey söyleyin
Sakin ol reis galiba yanlış bios u yüklemişsin veya yeni bios yüklenirken bazı dosyaları vs. bozmuş. Biraz bekle daha bilgili arkadaşlar vardır klavyeden del spamlamayı bir dene istersen , onun dışında cmos resetlemekten başka pek bi çaren yok gibi.

Tam model nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,740
Üyeler
186,940
Son üye
MertOcak
Geri