Existentia
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,303
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocamçok başarılı bir çalışma olmuş emeginize sağlık
Teşekkürler hocamçok başarılı bir çalışma olmuş emeginize sağlık
Haklısın hocam gerekli degişiklikleri yaptım deploy ettimAlıntıyı görüntüle
Türü değil de markası iyi olur hocam (İşlemciyle aynı olsun yani, üreticisi de denebilir ikisine de)
Alıntıyı görüntüle
Ram Tipi
Ram Kapasitesi
Alıntıyı görüntüle
Bir de ben yaptığım şeylerde şuraya genelde enter ile fiyat ara kısmına yönlendirme yapıyorum, olsa iyi olur.
Değerli yorumunuz için teşekkürler en çok istenilen şey parça bazında fiyat görmek ama oradaki sorun şu gaming-gen itopya gibi firmalardan bir şekilde ürün çekiliyor ama amazon hepsiburada trendyol gibi yerlerden ürün çekmek ciddi bir sorun o yüzden mevcut sitelerde ürünlerin düzgün görünmüyor olması normal geliyor uzun vade de belki olabilir fakat şu an mesaili bir işim olduğundan odağım tek bir işi olsun onu da en iyi şekilde yapsın şeklinde ama uzun vadede neden olmasınÇok güzel bir site elinize sağlık, bir kaç tavsiyem olacak ama sizin için uğraştırıcı olabilir veya yapılması mümkün de olmayabilir ama yine de sorayım
Sistemlerin yanına bir de parça fiyatlarının sitelerden çekilen halini yapmanız mümkün mü ?
Mesela 5070ti en ucuz nerede veya 7800x3d hangi gaming sitesinde en uygun vs. gibi bunları akakçe vs. gibi sitelerden de bakmak mümkün ama oralar çoğu zaman doğru veriyi vermiyor.
Teşekkürler hocam hala çok niş bir grup kullanıyor ama ilgi beklentimi aştıValla şimdi düştü konu önüme çok ihtiyacım yok fakat dehşet güzel bir fikir olmuş eline sağlık.
Hocam sektördeki bir arkadaşım da aynısını demiştihocam eline emeğine sağlık aşırı iyi ve işlevsel bi çalışma olmuş sektörün içinde çalışan birisi olarak rekabet analizlerimde bu sayfayı çok kullanıcam![]()
Sistem Kategori Yöneticileri için biçilmiş kaftan vallaHocam sektördeki bir arkadaşım da aynısını demiştikolay gelsin yorumunuz için de teşekkürler
Sağ olun hocamSistem Kategori Yöneticileri için biçilmiş kaftan vallasağolun size de kolay gelsin
Değerli feedback'iniz için teşekkürler normalde bunları benim denk gelip bulmam cidden zor, bu arada ürün görselleri açılmıyor link atmanız mümkün mü acaba detaylıca incelemem lazımHocam öncelikle emeğine sağlık, site gerçekten güzel ve kullanışlı. Fakat bazı ürünlerde sitede 27bin gösteriyor örneğin ama linke tıkladığımda (satan yere yani) orda fiyat 37k oluyor. Bu sorun "sinerji bilgisayar" da oluyor. Başka satıcalarda denk gelmedim, "vatan"da vs. Bunu düzeltirseniz harika olur. Bu hatada 10 bilgisayar baktıysam sinerjiden 2sinde oluyor. Şimdiden teşekkürler hocam.![]()