Alt yapı var sistem yok nedir

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
502
Merhaba beyler dün tt ekibi geldi ama kurulum yapnadılar altyapı var sistem yok dediler kurmadılar türktelekom binasına gittim bugün için sistem yapıcaz dediler yaptılarmı nasıl öğrenebilirim ve bu sistem yok nedir aga beni kaç zamandır uğrasştırıyorlar

Merhaba beyler dün tt ekibi geldi ama kurulum yapnadılar altyapı var sistem yok dediler kurmadılar türktelekom binasına gittim bugün için sistem yapıcaz dediler yaptılarmı nasıl öğrenebilirim ve bu sistem yok nedir aga beni kaç zamandır uğrasştırıyorlar
Altyapı sorgulama yapınca çıkıyor mu

Binaya kablo döşeli değildir ve server yoktue

kablo döşeli geçen gün şçıkardı elektirikçi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam zaten 3 haftadır çıkıyor ama kurmuyorlar
Altyapıda gözüküyorsa kutuya internet geliyordur, gelmeden altyapı gözükmez. Sistem yok mantığını çözemedim

Fiber kablo mu yoksa bakır kablo mu çekilen kablo

O zaman türk telekom müdürlüğüne gidip işte bizim binaya fiber çektiler ama sonlandırma dedikleri bi olay var onu yapmadılar sanırım internet bağlayamıyoruz binada 8 10 müşteri olacak fakat sizin bu yapmadığınız sistem yüzünden internete erişemiyoruz gibisinden konuş gelirler yüksek ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,103
Üyeler
186,018
Son üye
EmirhanDenizZent
Geri