Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

Sağlamlık olarak 1.5DCi'nin japondan çokta farkı yok. Düzenli bakımları yapılırsa 700bin km aşan var. Ayrıca atmosferik benzin + cvt araç önermek nerden geldi anlamadım :D Eziyet oğlu eziyet. Performans yok basarsın gitmez üstüne üstlük deli gibi yakar. Megane 6.5-7 litre ile turbo dizel otomatik hem çok seri hem az yakıyor çok sağlam konforlu piyasası hızlı bir araç. Segmentinin en iyi araçlarından bence şuan. Chery sürdüm de inceledim de. Çok abartılıyor evet malzemesi iyi fakat eksileri çok fazla o yüzden bulaşılmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Courier ticariler içinde çok güzel bi opsiyon. en konforlulardan birisi de denilebilir bence.
Araç güzelde gitmiyor be reis
130 dan sonra ahiret yolculuğu başlıyor gibi hissettiriyor.
PSA da ds7 ve 3008 kullanıyorum
Ds7 260 a kadar sesini çıkarmıyor

Sağlamlık olarak 1.5DCi'nin japondan çokta farkı yok. Düzenli bakımları yapılırsa 700bin km aşan var. Ayrıca atmosferik benzin + cvt araç önermek nerden geldi anlamadım :D Eziyet oğlu eziyet. Performans yok basarsın gitmez üstüne üstlük deli gibi yakar. Megane 6.5-7 litre ile turbo dizel otomatik hem çok seri hem az yakıyor çok sağlam konforlu piyasası hızlı bir araç. Segmentinin en iyi araçlarından bence şuan. Chery sürdüm de inceledim de. Çok abartılıyor evet malzemesi iyi fakat eksileri çok fazla o yüzden bulaşılmamalı.

Courier ticariler içinde çok güzel bi opsiyon. en konforlulardan birisi de denilebilir bence.
Ben motor yerine fiyat üzerinden ilerliyorum yanlış anlaşılmak istemem ama uzun süreli kullanıcısı olarak bu yorumları yapıyorum bu fiyatta araçların artık kendilerine bir şey eklemeleri gerektiğine inanıyorum en boş paketlere ödenen rakamlar akıl kaırı değil ve Çin bu konuda en azından piyasaya hareket sağladı yoksa şuan ki araçlar bu fiyatın çok üstüne çıkmıştı zaten ve kulaktan duyma yorum yapmıyorum dediğim gibi kullanıcıyım

Aynı durumda olsam, Şubat ayında yeni gelecek olan Clio 6 çekerdim bir tane.
Akarı kokarı olmaz, yakıtı az, parçası uygun olur, satmak istediğinde peynir ekmek gibi piyasası olur, mis...
Fiyat pahalı olur sıfır

İkinci el takıntınız yoksa Byd atto 2 gelecek yakında, 1500 civarında olacak fiyatı. Tercih edebilirsiniz
Dün baktım aklımı çeldi ama dc şarjı düşük menzil az bence elektrik için erken

Ve hocam şuan kullandığım aram 184 bg bu bahsettiğin problemi hiç yaşamadım

Araç güzelde gitmiyor be reis
130 dan sonra ahiret yolculuğu başlıyor gibi hissettiriyor.
PSA da ds7 ve 3008 kullanıyorum
Ds7 260 a kadar sesini çıkarmıyor
DS7 farklı bi seviye :D ticari 100hp araba çok bişe beklememek lazım berlingo 1.9d 100den sonra aynısını hissettiriyor bana :D

DS7 farklı bi seviye :D ticari 100hp araba çok bişe beklememek lazım berlingo 1.9d 100den sonra aynısını hissettiriyor bana :D
Ama yakıtından çok memnunum resmen kokluyor
Şehir içi tourneo 5lt uzun yolda da 3.5 civarı yakıyor

Ben motor yerine fiyat üzerinden ilerliyorum yanlış anlaşılmak istemem ama uzun süreli kullanıcısı olarak bu yorumları yapıyorum bu fiyatta araçların artık kendilerine bir şey eklemeleri gerektiğine inanıyorum en boş paketlere ödenen rakamlar akıl kaırı değil ve Çin bu konuda en azından piyasaya hareket sağladı yoksa şuan ki araçlar bu fiyatın çok üstüne çıkmıştı zaten ve kulaktan duyma yorum yapmıyorum dediğim gibi kullanıcıyım
Demek istediğim şu. Boş paketler konusunda sana katılıyorum ama 1.5m tl civarına alınabilecek en mantıklı araç Megane varken parça sorunu olan, çok yakan bi araca sırf dolu diye o paralar verilmez risk alınmaz. Doluluksa megane'ın en dolusu da dolu.

Bütçe artarsa sıfır olsun derseniz geçen ay 1.700.000e sıfır taigo satılıyordu çıkmazsa da modelli bir megane mantıklı bence de

Ama yakıtından çok memnunum resmen kokluyor
Şehir içi tourneo 5lt uzun yolda da 3.5 civarı yakıyor
Tam iş amaçlı kullanılacak araç işte. 1.5 HDi ile aynı motor masrafı da yok parçası da çok. Mis gibi.

Bütçe artarsa sıfır olsun derseniz geçen ay 1.700.000e sıfır taigo satılıyordu çıkmazsa da modelli bir megane mantıklı bence de
Kerem daha çıkmayayım satacak bir klavyemizde yok ahahha :D işin şakası. 1.5 kafi ya sonra bütçe arttıra arttıra bir bakmışsın nerelere çıkmışız :D durduramazsın kendini

Kerem daha çıkmayayım satacak bir klavyemizde yok ahahha :D işin şakası 1.5 kafi ya sonra bütçe arttıra arttıra bir bakmışsın nerelere çıkmışız :D durduramazsın kendini
2 milyona passat baktık biz de , 5 yıllık arabaya o kadar para vermeyelim diye sıfırlara bakıyoruz şu an , sonu bitmiyor bu işin dediğin gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,610
Üyeler
186,510
Son üye
fhyte
Geri