Pny markasını övüyordunuz aldık

Reaksiyon skoru
9
5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş

Ekler

• IMG_1516.webp
    IMG_1516.webp
    330.1 KB · Hit: 320
  • IMG_1519.webp
    IMG_1519.webp
    352.7 KB · Hit: 325
Memnun değilsen iade edebilirsin, forumu suçlamak :D

1764750964064.webp

örnek amaçlı kendi kullandığım asus prime 5070 in fotosu

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş
begenmediysen üstad iade ile uğraşma bakırköy ray sokakta dükkanımız var konsol oyun buyur bekleriz fatura tutarının %50 sine nakit alım fırsatı ile alabiliriz cihazı sevgiler saygılar nezaket bizden dostlar

Memnun değilsen iade edebilirsin, forumu suçlamak :D
memnun değilim iade ediyorum zaten o yüzden açmadım poşetini. benim lafım bilgisi olmayan boş konuşanlara alıp kullanmadan övenlere gelsin.
demekki kontrol edilmiyor üretimde bu defolu mal bana kadar gelebiliyor onu demek istedim teşekkürler

memnun değilim iade ediyorum zaten o yüzden açmadım poşetini. benim lafım bilgisi olmayan boş konuşanlara alıp kullanmadan övenlere gelsin.
demekki kontrol edilmiyor üretimde bu defolu mal bana kadar gelebiliyor onu demek istedim teşekkürler
şöyle ki millet fiziksel kartın tipini görmüyor internnette. İnternetteki tek bencmark soğutması falandır. ki pny zaten mediocre bir firma normal böyle şeyler olması. galax pny gibi firmalar premium bir tık altı kartlar satarlar plastik malzeme kullanırlar çoğunlukla. bende bu sistemden önce palit 2060sup vardı inanılmaz sıcak çalışıyordu hiç memnun değildim. build quality diğer kartlar kadar premium değildir. fiyatı da ona göre ucuzdur.

forumda mainstream olmayan markaları savunan bir kitle var ki bende karşı değilim mainstream markalar dışında ürün almaya da sırf az bir şey daha ucuz diye bu markalardan gpu almakta saçma bana kalırsa, her markanın termal macunu soğutma bloğu vs. vs. iyi olmuyor genel build quality de aynı olmuyor düzgünce araştırıp almak lazım, araştırmak mümkün değilse mainstream gitmek en mantıklısı

Yaklaşık 6 aydır PNY'nin 5070 ti (en tepe modeli olan epic-x argb oc plus) ekran kartını kullanıyorum. 2k'da AAA kalite oyunlarda ortalama 55-58 derecelerde geziyor. 38.500 ₺ fiyata aldım. Fiyat/performans olarak çok başarılı bence. Sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri