Samsung'un Üçe Katlanabilir Telefonu Tanıtıldı 🔥🔥🔥

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,622
Samsung Trifold tanıtılmış.
Aşağıdaki linklerden kutu açılımı ve incelemesine bakabilirsiniz.

Samsung birşeyi ilk kez çıkarıyorsa bi 2 yıl bekleyin beyler. Z fold çıktığında ilk alanlar memnun kalmadı.

Böyle bi telefon alacaksanız trifold 3u bekleyin :D

Samsung birşeyi ilk kez çıkarıyorsa bi 2 yıl bekleyin beyler. Z fold çıktığında ilk alanlar memnun kalmadı.

Böyle bi telefon alacaksanız trifold 3u bekleyin :D
Fold'un en iyi cihazı fold 7'dir.
Fold 3 kullanmış biri olarak fold 3-4-5-6 kalın cihazlardı. Honor magic V3 ve fold 7 katlanabilir cihazlar gerçekten efektif oldu.
Açıkçası bu cihazda 12mm kalınlığı ile çok kalın değil.
iPhone 17'den 3mm daha kalın.

Ben beğendim bu arada. Ama fiyat olarak bizim için ulaşılamaz oluyor tabi. İlk olarak bunuda almazdım sanırım bir sonraki sene daha da düzeltilmiş hali olur gibi. Fold7 nin kalınılığı anlaşıldı buna bakınca. Demekki bayadır üstünde çalışıyorlar. Fold7 belkide yan üründü bunun yanında kalınlık olarak.
Elbet bir gün diyelim. Ama tablet ve telefon taşınabilir olarak tek cihaz fikrini ben çok seviyorum şahsen

Fold'un en iyi cihazı fold 7'dir.
Fold 3 kullanmış biri olarak fold 3-4-5-6 kalın cihazlardı. Honor magic V3 ve fold 7 katlanabilir cihazlar gerçekten efektif oldu.
Açıkçası bu cihazda 12mm kalınlığı ile çok kalın değil.
iPhone 17'den 3mm daha kalın.
cebinde nerdeyse 11 inçlik tablet taşımak gibi bir şey bu

Çok kötü olmuş içe katlanan 3 ekranlı telefonun hiçbir mantığı yok ambargo yiyen huawein çıkardığı 3'e katlanan telefona bak birde samsung'un yaptığı rezilliğe bak. Zaten içine koyduğu işlemciden bahsetmiyorum bile. S26U'larda da umarım yine kamera lens fiyaskosu olmaz.

2500 dolar diyorlar Türkiye'de muhtemel fiyatı 200.000 - 250.000 arası olur diye düşünüyorum. Değer mi ben şahsen o paraya motorsiklet alıp gezmeyi tercih ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri