PS PLUS ÜYELİK ALMALI MIYIM

oflee123

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba. Ps5 pro aldım 1 senedir bende. Fakat çok oyun oynadığım söylenemez. Üyelik almak faydalı olur mu. Fiyatlar makul en yükseğini mi alsam yoksa düşük üyelik de oyunlara yeter mi? Kararsız kaldım normalde bu güne kadar kütüphaneme oyun satın aldım

Merhaba. Ps5 pro aldım 1 senedir bende. Fakat çok oyun oynadığım söylenemez. Üyelik almak faydalı olur mu. Fiyatlar makul en yükseğini mi alsam yoksa düşük üyelik de oyunlara yeter mi? Kararsız kaldım normalde bu güne kadar kütüphaneme oyun satın aldım
PS PLUS oyun almak yerine yapabileceğin en mantıklı şey hocam PLUS'da olmayan oyunları alabilirsin onda sıkıntı yok ama PLUS kullanmanı şiddetle öneririm.

Bende 2-3 gündür bunu araştırıyordum kesin oynamayı düşündüğüm 3-4 oyun var onların fiyatı şuan toplam 6-7bin tl yapıyor.
12 ay üyelik almak mantıklı hocam kimileri 2-3 senelik bile alın diyor o kadarı abartı ama uzun vadede mantıklı.
Üyelik alın yani. 5 aralık indirimin son günü

1 yıllık en üst üyeliği al kullan, yeni konsol alanlar için büyük avantaj bu üyelikler tüm temel oyunları bitirirsin zaten 1 senede, ama yıllarca üyelik almak bence mantıklı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orta seviyedeki paketi alin son seviyede gelen oyunlar zaten cok ucuzz oyunlar.
Son seviyede deneme sürümü olayı çok iyi, gameplay izlemekle yorum okumakla falan uğraşmadan oyunu indirip full halini birkaç saat oynayabiliyorsun, sarmadıysa siliyorsun devam etmek istersen de oyunu satın alıp devamını oynuyorsun. Zaten yıllık alınacaksa 100TL ucuz diye orta pakete düşülmez PS klasikleri ucuz olsa da güzel oyunlar ve yine parasını çıkarır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri