Kısıtlı bilgimle bilgisayar topladım uyuşmazlık yada bir problem var mı

Reaksiyon skoru
0
Yeni bilgisayar topluyorum bilgim kısıtlı teknik kısımdan çok anlamıyorum bundan dolayı araştırarak ve kendi zevkime göre parçalar seçtim fakat hata yapmış olabilirim size danışmak istedim. Bu sistemde bir hata görüyor musunuz yardımcı olursanız sevinirim. (Sistem beyaz olacak)
  • işlemci
    1x AMD Ryzen™ 7 9800X3D işlemci

• Anakart
    1x ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI, anakart

• CPU soğutucu
    1x NZXT Kraken Elite 360 RGB

• Veri deposu
    1x G.Skill Trident Z5 Royal NEO 32 GB DDR5-6000 (2x 16 GB) Çift Kit, RAM, CL28

• grafik kartı
    1x ASUS GeForce RTX 5070 Ti TUF GAMING BTF WHITE OC Edition, grafik kartı

• SSD'ler
    1x SAMSUNG 990 PRO 4 TB, SSD

• Konut
    1x ASUS TUF GAMING GT502 HORIZON ARGB, Kule Kasa

• güç kaynağı
    1x ASUS TUF Gaming 1000W Altın Beyaz Sürüm, PC güç kaynağı

Son düzenleme:
Btf anakart almışsın ama hiçbir parçasını öyle seçmemişsin. Onun ucuz versiyonu varsa ona geç bari.

Btf anakart almışsın ama hiçbir parçasını öyle seçmemişsin. Onun ucuz versiyonu varsa ona geç bari.
sadece ekran kartı btf edition olarak seçmiştim ama normal olanı kopyalamışım. Onun dışında btf için uygun olmayan parça var mı listede diğerleri uyumlu diye biliyorum.

sadece ekran kartı btf edition olarak seçmiştim ama normal olanı kopyalamışım. Onun dışında btf için uygun olmayan parça var mı listede diğerleri uyumlu diye biliyorum.
Kasa btf mi o model öyleyse sıkıntı yok. gpu ile o lazım.

Parçalarda da bir sıkıntı gözükmüyor. Psu fazla bile. Gaming içinse 9800x3d'i de kısabilirsin bütçe açmak için ama böyle iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri