Itopya İtopik Saatler

Uygun bir şey yok gibi

Amazon'da haftalarca 49.999'a ilanda olan 5070Ti Prime'ı 57.999'a satalım, adına da itopik indirim diyelim... O da güzel tabi :D

Uygunsuz Dil
İsim itopik fiyatlar distopik olmuş biraz

itopyadan nefret ediyor bu forum ve haklılar. ben bu sitede bir kez uygun bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.

Vay be pandemi ve mining döneminin en büyük yıldızı itopya artık piyasanın en fahiş sitesi oldu

itopyadan nefret ediyor bu forum ve haklılar. ben bu sitede bir kez uygun bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.
geçen modartın sistem vardı sıfır toplamaya göre 23k falan ucuzdu da almadım kart bana biraz pahalı geldi diğer parçalar o kadar da iyi değildi

geçen modartın sistem vardı sıfır toplamaya göre 23k falan ucuzdu da almadım kart bana biraz pahalı geldi diğer parçalar o kadar da iyi değildi
itopyanın topladığı sistemlerin %90 ı intel. adamlarda o kadar fazla stok kalmış ki gördüğüm bütün sistemler intel. O sistem de mi inteldi?

itopyanın topladığı sistemlerin %90 ı intel. adamlarda o kadar fazla stok kalmış ki gördüğüm bütün sistemler intel. O sistem de mi inteldi?
tabii ki de intel olacak ellerinde kalanları iteleyecekler. ellerinde kalan intel core ultra işlemcileri elden çıkarmak için ve adam etmek için 5070ti gaming trio falan kullanmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,668
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri