Önceden çalışıyordu, şimdi bozuldu ve wiresock secure connect geçtim ama ara sıra bağlantımda kopmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Bilgisayarı formatlasam geçer mi, superonline kullanıyorum. Goodbyedpi öncedne çalışıyordu bir anda bozuldu.
Dns değiştirmeyi dene eğer olmazsa, Modemi resetleÖnceden çalışıyordu, şimdi bozuldu ve wiresock secure connect geçtim ama ara sıra bağlantımda kopmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Bilgisayarı formatlasam geçer mi, superonline kullanıyorum. Goodbyedpi öncedne çalışıyordu bir anda bozuldu.
Dün win10 du, bugün 11 yaptım. Hala aynıwın 11 kullanıyorsan sıkıntılı calısıyor onda ben wın 10 kullanıyorım sorunsuz suanlık
dNS değiştirmeden kastınız nedir, nasıl yaparım hocam?Dns değiştirmeyi dene eğer olmazsa, Modemi resetle
Dün win10 du, bugün 11 yaptım. Hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dNS değiştirmeden kastınız nedir, nasıl yaparım hocam?
Bunu yapıp mı goodbyedpi açayım?
Önceden çalışıyordu, şimdi bozuldu ve wiresock secure connect geçtim ama ara sıra bağlantımda kopmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Bilgisayarı formatlasam geçer mi, superonline kullanıyorum. Goodbyedpi öncedne çalışıyordu bir anda bozuldu.
EvetBunu yapıp mı goodbyedpi açayım?